Štartujeme letnú prípravu :)

Aj vám tak chýbali naše SHEruns štvrtky ako nám? Ak áno, máme pre vás super správu. Od tohto štvrtka - 4.6.2020 štartujeme našu SHEruns LETNÚ PRÍPRAVU na jesenné bežecké podujatia - ktoré veríme, že sa budú konať a my si budeme môcť užiť paradnú atmošku a radosť z dosiahnutých bežeckých výkonov.

Naše SHEruns štvrtky budú prebiehať klasicky o 19:00 len POZOR - ZMENA MIESTA. Kvôli opatreniam súvisiacim s prevenciou šírenia koronavírusu sa nebudeme môcť stretávať v Sport Kids Academy a naše miesto stretnutia musíme presunúť do vonkajšieho prostredia. Ako miesto stretnutia sme vybrali STARÝ MOST NA PETRŽALSKEJ STRANE - aj kvôli tomu, že sa tam nachádza super bufet, kde si po tréningu môžeme vychutnať Kofolku :)

S novým miestom avšak súvisí to, že nebudeme mať priestor, kde si budete môcť odložiť svoje veci. Preto si treba na tréning zobrať len veci, ktoré nevyhnutne potrebujete na behanie.

Letná príprava - tak ako je už zvykom, bude opäť prebiehať v 4och skupinkách:

1. začiatočníčky s Peťou = diečatá a ženy, ktoré ešte nikdy nebehali a radi by behať začali :)
2. prvých 10km s Jane = dievčatá a ženy, ktoré už majú skúsenosti s behom a chcú si trúfnuť aj na dhšiu vzdialenosť - konkrétne 10km
3. pokročilé s Tomim = dievčatá a ženy ktoré už nejaký ten rok behajú a ich tempo sa pohybuje okolo 5:30-6:00 na kilometer
4. rýchle s Ondrom = skúsenejšie rýchlejšie bežkyne s ambíciou zrýchliť svoje tempo a poriadne si na tréningu zamakať :)


REGISTRÁCIA
Tréningy sú ZADARMO - stačí sa len zaregistrovať cez náš e-shop, vybrať si skupinu, do ktorej sa chceš zaradiť a je to. Ak by si nám predsalen chcela nejakou sumou prispieť, je to na tebe koľko, stačí nám to len poslať na náš účet - do predmetu treba uviesť meno.


ČSOB LETNÁ SÉRIA 

Podobne, ako tomu bolo v zime, tak aj teraz v lete sa pobeží ČSOB LETNÁ SÉRIA - a to v podobe virtuálnych pretekov a aj reálnych. Bude sa skladať z 3 dielov (jún, júl, august) a zasúťažiť si budeme môcť opäť v 2 disciplínach - 5km a 10km. Budeme moc rady, ak sa do ČSOB Letnej série zapojí čo najväčší počet z vás - pretože na konci série opäť vyhodnotíme SHEruns rebríček. Registrácia ako aj všetky info k letnej sérii nájdeš na tomto linku.

100558401_3125502750877437_1977036646792560640_ojpg

Letná príprava vyvrcholí jesennými bežeckými podujatiami - a to najmä dm ženským behom, ktorý je naplanovaný na polovicu septembra.
Ak by ste mali akékoľvek otázky, píšte nám na sheruns@sheruns.sk alebo nám napíšte cez naše sociálne siete :)


Tešíme sa!
SHEruns team

SHEruns-FB POSTpng