Aj ty "moringuješ"?

...alebo nevieš, čo to Moringa je? Moringa je strom, ktorého listy si právom získali prívlastok superpotravina. Sú totiž jedným z nutrične najbohatších rastlinných zdrojov a jediným, ktorý obsahuje všetky pre človeka potrebné esenciálne aminokyseliny. 

Živiny obsiahnuté v listoch Moringy zabezpečujú správne fungovanie stoviek biochemických reakcií, ktoré neustále prebiehajú v našom tele. Mnohé z nich pôsobia ako antioxidanty a pomáhajú nám zbavovať sa škodlivých látok. Aminokyseliny sú nevyhnutné pre rast a obnovu buniek. Chlorofyl obsiahnutý v zelených listoch prispieva k tvorbe hemoglobínu.

Screenshot 2019-08-20 at 223520png

V listoch Moringy sa skrýva niekoľkonásobne viac živín ako v rovnakom množstve iných všeobecne známych prírodných zdrojov, ktoré sú bežnou súčasťou našej potravy. Pozrite si porovnanie:

Screenshot 2019-08-20 at 222058png

Moringa pomáha nášmu organizmu posilniť jeho prirodzenú obranyschopnosť a v čase choroby nám dodá silu, ktorú potrebujeme k jej prekonaniu. Priaznivo pôsobí aj na vzhľad našej pokožky a vlasov. Jej pravidelné užívanie má za následok, že máme viac energie, cítime sa mladší a vitálnejší a celkovo lepšie vyzeráme. A keďže v našom tele všetko so všetkým súvisí, určite to prispeje aj k lepšej psychickej pohode.

VEĽKÁ SILA MALÝCH LISTOV

V listoch Moringy nájdeme taký mix živín, ktorý zatiaľ v žiadnom inom prírodnom zdroji nebol potvrdený. Sú v ňom zastúpené vitamíny, minerály, omega-3, omega-6 a omega-9 mastné kyseliny. V listoch Moringy sa skrýva niekoľkonásobne viac živín ako v rovnakom množstve iných všeobecne známych prírodných zdrojov, ktoré sú bežnou súčasťou našej potravy a preto sa radí medzi superpotraviny.

Najvýznamnejšie vitamíny:
MORINGA 2png

Najvýznamnejšie minerály:
MORINGA 3png

ÚČINKY MORINGY

Moringa má mnoho výhod a jeho použitie sa pohybuje od zdravia a krásy až po prevenciu a liečbu chorôb. Výhody Moringy zahŕňajú:

  • Pozitívne účinky pri liečbe diabetu
  • Pozitívne účinky pri liečbe rakoviny
  • Chráni kardiovaskulárny systém
  • Zlepšuje zdravie kĺbov a kostí
  •  Pomáha pri anémii
  • Ochrana pečene a detoxikácia
  • Pomáha pri žalúdočných ťažkostiach
  • Ochrana a vyživovanie pokožky a vlasov

Vďaka obsahu bielkovín je Moringa užitočná pri ochrane buniek pokožky pred poškodením. Má protizápalové účinky a obsahuje množstvo antioxidantov, čím prospieva k posilňovaniu vlasov a pokožky.

MORINGA OD AVITY 

Dead Sea Moringa od Avity je pestovaná v Španielsku, Tenerife v BIO kvalite. Ak sa chcete o tejto zázračnej potravine dozvedieť viac, kliknite na blog na stránke Avity, kde si môžete tento výrobok aj priamo zakúpiť.

large-moringa-olejfera-avitajpg