Autorkou ilustrácie je naša SHErunska Timka Lipčíková

SHEruns oslavuje 10te výročie! Je to pre nás naozaj veľká udalosť, ktorú sme chceli osláviť aj vizuálne - prostredníctvom ilustrácie, ktorá nám toto úžasné výročie bude navždy pripomínať. Na jej tvorbu sme oslovili našu SHErunsku Timku Lipčíkovú.

Timka - okrem toho že je super bežkyňa a na naše tréningy prináša vždy dobrú náladu a atmosféru, je aj veľmi talentovaná dizajnérka a ilustrátorka. Preto sme vedeli, že keď Timku oslovíme na spoluprácu, vznikne z toho krásne dielo. Veď posúďte sami :) 
2023-02_SheRuns-10Rokov-AllBackground-Finalpng

Motív 10 ročného výročia SHEruns klubu vás bude sprevádzať počas celej letnej prípravy na našich vizuáloch. Okrem toho sa môžete tešiť na tričká, mikiny a iné darčeky s touto ilustráciou. Predtým, ako vám ich predstavíme, prečítajte si niečo o jej autorke - Timke.

IMG_6523jpg

Otázka: Predstav nám trochu tvoju tvorbu - kedy si začala, čo tvoríš, čo sa ti páči?

Odpoveď: Kresliť som začala už od skorých rokov. V umení som pokračovala aj na strednej a vysokej. Vyštudovala som ako grafická dizajnérka a teraz mám vlastnú firmu, kde sa venujeme grafickému dizajnu a ilustrácii. Vo svojom voľnom čase sa naďalej venujem kresleniu a maľbe, kde tvorím pod menom @tyymes na instagrame. Milujem prírodu, zvieratká a inšpiratívne ženy, čo je vidieť v mojej tvorbe.

Otázka:  Aký je tvoj vzťah k behu?
K behu som sa dostala z dôvodu nudy počas môjho štúdia. Vždy som bola plná energie ako dieťa aj ako dospelá a nedokázala som sedieť dlho na mieste. Netrvalo dlho a našla som si k behaniu cestu. Pomáhalo mi to na vyčistenie hlavy, ale aj zdolanie astmy. Už dlhšie som vyhľadávala niekoho na spoločné behanie a som nesmierne šťastná, že existuje skupinka skvelých žien, SheRuns, ktorá mi nielen zdokonalila moju bežeckú techniku a tempo, ale aj priniesla do môjho života úžasné inšpiratívne ženy, ktoré ma o to viac inšpirujú behať.

Otázka:
Čo ťa inšpirovalo pri tvorbe ilustrácie 10-teho výročia SHEruns?

Odpoveď: Touto ilustráciou som chcela zachytiť naše intenzívne tréningy a trénerkyne, Luckine, obľúbené jelenie skoky, ktoré posúvajú každú z nás z našich komfortných zón. A ako extra nájdete v pozadí topografiu mapy Bratislavy, kde sa tréningy uskutočňujú. Aj keď behám so SheRuns-kami iba rok, som nesmierne vďačná, že som mohla vytvoriť tento výnimočný merch, ktorý hádam bude inšpirovať iné ženy k pridaniu sa k nám.

Ďakujeme Timka sa krásnu ilustráciu!

sheruns-02-23-08126jpg