Dlhé legíny SHEruns od Abraky predstavíme na dm ženskom behu

V nadväznosti na úspešnú kolekciu letných shortiek sme pre vás v spolupráci so slovenskou značkou Abraka pripravili aj kolekciu DLHÝCH LEGÍN a to v 3 dizajnových verziách. Legíny predstavíme na blížiacom sa dm ženskom behu, predobjednať si ich však môžete už teraz cez náš e-shop :)

Značka Abraka je už našich bežeckých kruhoch čoraz známejšia najmä vďaka tomu, že podporuje lokálnu výrobu a ekologickú módu. Ich oblečenie oslavuje aktívny životný štýl. Používajú výlučne recyklované materiály, čím šetria našu planétu. Oblečenie je vyrobené z materíalov z recyklovaných PET fliaš, metariálov s certifikátom bluesign® a OEKO-TEX®/STANDARD 100. Viac info o ich filozofii a produktoch sa dozviete na stránke www.abrakastore.sk

3 dizajny

V rámci našej jesennej bežeckej kolekcii sme si na výber pre vás pripravili 3 varianty dizajnov. Čo na ne poviete?
dizajn1png

Vďaka použitej látke a plochým švom sú legíny Abraka doslova ako druhá koža. Nepresvitajú, vďaka elastickým plochým švom neťahajú a umožnujú plný rozsah pohybu. Zvýšený hrubší pás so všívanou gumou drží tam, kde má a pekne formuje líniu drieku.

dizajn2png

dizajn3png

Ako si vybrať veľkosť

Pri výbere vašich legín sa odporúčame držať štandardnej konfekčnej veľkosti, ktorú bežne nosíte. V prípade, že sa rozhodujete medzi dvoma veľkosťami, vyberte menšiu – ak preferujete väčšie spevnenie, alebo vyberte väčšiu veľkosť – ak dávate prednosť voľnejším odevom.

Dostupné veľkosti dlhých legín: XS, S, M, L

Cena: 54,90 EUR / 48,90 EUR oficiálne členky SHEruns

Link na e-shop: http://sheruns.sk/store