Doplňte si bežecký šatník teraz s dodatočnou zľavou ..

 Leto je v plnom prúde a s ním sú spojené aj letné výpredaje a zľavy. Prosím nepodliehajte panike a nenechajte sa očariť červenými plagátmi s percentami a číslami. Nádych a výdych - vy to zvládnete. Nakupujte s rozvahou a len také veci aké naozaj potrebujete .. Je viac než jasné, že bežeckých vecí nikdy nie je dosť. Nehovorím teraz o špeciálnej kategórií bežecké tenisky.. ( Inak povedané kúpim,alebo radšej investujem do toho čo využijem xy krát do týždňa a ešte k tomu čo je aj zdraviu prospešné )


Ale späť k myšlienke, keď si už niečo vyberiete, tak to treba poriadne vynosiť a obnosiť. Čiže suma - sumárov potrebujete kvalitné bežecké oblečenie, ktorým si urobíte super radosť, nakúpite ho za TOP cenu a ešte je aj nezničiteľné.


POZOR - takéto smrteľné combo vás čaká v týchto dňoch s TOP 4 RUNNING.

Neváhajte ani sekundu a prihláste sa do ich klubu a využite super ponuku EXTRA zľavu 7% pre členov - ponuka bude platná 12. - 16.8.2021. / TERAZ JE TEN PRAVÝ ČAS PRIHLÁSIŤ SA DO KLUBU

My s aktuálnej ponuky vyberáme..

Nike ZoomX Invicible Run Flyknit


nike-zoomx-invincible-run-flyknit-men-s-running-shoe-359045-dj5450-004jpeg

Vydajte sa na dlhé behy s ľahkou penou, ktorá reaguje a dodáva pocit mäkkosti pri každom kroku. Teniska je priedušná a bezpečná, vďaka tomu, že je jednou z najtestovanejších topánok v NIKE. Zašurujte sa a pocíťte potenciál, keď sa vaša noha dotkne chodníka.


Tielko Nike W NK MILER TANK RACER

Preteky sezóny ešte len začínajú a toto tielko vám zaručí ľahkosť s priedušnosť pri behu. Naviac je v ponuke veľké množstvo farieb, stačí len zľadiť k vašemu outfitu.

nike-w-nk-miler-tank-racer-365771-cz1046-630jpeg

Šortky Nike W NK EPC LUX TGHT SHORT TRAIL

Vydajte sa na cestu so 7 vreckami po svojom boku v šortkách Nike Epic Luxe. Šortky vyrobené tak, aby zostali na svojom mieste, sa vyznačujú príjemným materiálom, vďaka ktorému sa budete pohodlne pohybovať pri každom vašom kilometri.

nike-w-nk-epc-lux-tght-short-trail-352105-cz9590-355jpeg

Nike W NK SF TRAIL JKT

Vydajte sa na vaše nové trailové dobrodružstvá v, daždi alebo blate. Bunda Nike Shield má vode odolný dizajn, ktorý vás udrží v suchu a veľaaaa vreciek, do ktorých sa vám zmestí to najdôležitejšie. Keď sa počasie zlepší, jednoducho ju zbalíte u do zadného vrecka a bežíte ďalej.Tento výrobok je vyrobený s najmenej 75% recyklovaných polyesterových vlákien. To jednoducho chceš mať v šatníku na tvoje jesenné traily..
nike-w-nk-sf-trail-jkt-352103-dc8041-010jpeg

shield-trail-running-jacket-nz2KcMjpeg

Čiže suma sumárom:

Pridaj sa do Top4Running Club teraz a uži si 7 % extra zľavu do 16.8. 23:59

Vyber si z aktuálnej ponuky a nakupuj čo naozaj využiješ a potrebuješ.