Objednaj si SHEruns tričko na letnú sezónu

Priprav sa na letnú sezónu a začni našu letnú prípravu v krásnom tričku SHEruns v novom dizajne, ktorý pre nás pripravila talentovaná ilustrátorka Zuzka Galová.

Vybrať si môžeš z 3 verzií tričiek - klasické biele v 2 dizajnoch - jednoduchom a farebnom, a fialové s farebným dizajnom. Tričká sú z funkčného materiálu - vhodné na akékoľvek športovanie :) Tričko stojí 30EUR, naše oficiálne členky majú 20% zľavu. Objednať si ho môžeš na našom e-shope TU: http://sheruns.sk/store. A ak sa chceš stať našou oficiálnou členkou - tu si môžeš prečítať, aké výhody ti členstvo prinesie a inštrukcie, ako sa oficiálnou členkou stať :)

Screenshot 2022-05-03 at 205853png

O ilustrátorke Zuzke Galovej

Ako sme spomínali, tohtoročný dizajn pre nás pripravila talentovaná ilustrátorka Zuzka Galová, ktorá sa venuje ilustrácii už od detstva. Na instagrame si môžete pozrieť jej práce na profile @inhideandseek. Ak sa vám Zuzkina tvorba páči, jej ilustrácie a obrazy si môžete cez jej profil aj zakúpiť.

Zuzka okrem toho, že je talentovaná umelkyňa, má naozaj blízky vzťah k športu. Ako nám prezradila, šport bol súčasťou jej života odmalička. 13 rokov závodne plávala, neskôr to kombinovala s atletikou - jej hlavnou disciplínou bola 3km cez prekážky. Aj teraz športuje - aj keď len rekreačne. Má rada yogu a prezradila, že by sa veľmi rada znova nakopla k niečomu intenzívnejšie.

Čo inšpirovalo Zuzku k vytvoreniu nášho dizajnu?
Zuzka: No predsa super baby, ktoré ma oslovili na túto spoluprácu :) Ženy sú pre mňa neustála studnica inšpirácie, tak je to radosť, keď môžem na takomto projekte pracovať.

A čo odkazuje Zuzka našim SHErunskám?
Zuzka: Že obdivujem každú jednu z vás, ktoré sa rozhodnú behať, cvičiť, či akúkoľvek inú aktivitu. Je super to, čo robíte. Len tak ďalej :)
verzia 1png