Posledná Zimná séria rozhodne aj o víťazkách SHEruns Zimnej ligy

Už túto sobotu vyvrcholí Zimná séria pretekmi v bratislavskej Eurovei, a s ňou aj naša SHEruns Zimná bežecká liga. Vaše výsledky z jednotlivých pretekov sme poctivo zapisovali a už sme veľmi zvedavé, kto sa stane víťazkou na 5 a 10 km trati. Tento víkend o všetkom rozhodne - zabojovať sa určite oplatí, pretože máme pre prvú trojicu v oboch disciplínach pripravené super ceny :)

Aké sú pravidlá?

Do rebríčka SHEruns Zimná liga je zaradená každá SHErunska, ktorá uviedla pri registrácii ako svoj klub SHEruns a zúčastnila sa minimálne na 3 pretekoch Zimnej série. Rebríček bude zostavený na základe vašich výsledkov na jednotlivých pretekoch Zimnej série - pričom porovnávať budeme váš výsledok z vášho prvého preteku s tým najrýchlejším.

Hodnotíme vaše zlepšenie

Cieľom SHEruns Zimnej ligy je sledovať váš progres v tréningu - tzn. či sa aj vďaka našim tréningom zlepšujete. Keďže nie všetky trasy Zimných sérií boli presne 5km alebo presne 10km, rozhodli sme sa porovnať priemerné tempo na km, aké ste podľa oficiálnych výsledkov dosiahli na jednotlivých pretekoch dosiahli. Víťazkami sa stanú tie, ktoré dosiahli najväčší rozdiel medzi tempom na km na svojom prvom behu a tempom na km na svojom najrýchlejšom behu.



Ceny pre víťazky

To, že sa na poslednej časti Zimnej série naozaj oplatí zamakať, je isté. Pozrite si, čo sme si pripravili pre prvé 3 dievčatá v oboch disciplínach:

1. miesto - obe disciplíny (aj 5km aj 10km)
  • bežecká diagnostika - Spiroergometria u Viktora Bielika
  • kompresné podkolienky Slovakia od Royal Bay
  • balíček kozmetiky od dm
2. miesto - obe disciplíny (aj 5km aj 10km)
  • kompresné podkolienky ružové NEON od Royal Bay
  • balíček kozmetiky od dm
3.miesto - obe disciplíny (aj 5km aj 10km)
  • funkčné ponožky AIR high cut ružovobiele od Royal Bay
  • balíček kozmetiky od dm