S nami to dáš!

Leto už je dávno za nami, na dvere nám klope zima a s ňou prichádzajú aj dlhé zimné večery, chladné počasie a mrazivé rána. Pre nás - nežné stvorenia, je v tomto období omnoho ťažšie motivovať sa do tréningu, a aj preto už pravideľne počas zimných mesiacov trénujeme v SHEruns spoločne. Nebude tomu inak ani tento rok - už budúci štvrtok - 14/11 štartujeme našu zimnú bežeckú prípravu. Ak sa chceš k nám pridať, REGISTRUJ sa na našom e-shope :)

19-tréningov + tempobehy Zimná séria

Naša zimná príprava bude pozostávať z 19-tich tréningových štvrtkov, počas ktorých budeme trénovať pod vedením našich trénerov, rozdelené do skupín podľa cieľových očakávaní na nasledujúcu sezónu. Celá naša príprava smeruje na disciplíny ČSOB Bratislava marathon 2020, ktorý budúci rok oslávi svoje 15-te narodeniny. A to je celkom dôvod sa trochu hecnúť a stanoviť si odvážnejšie ciele - no nie? :)

Tréningové skupiny sú rozdelené nasledovne:

1) ZAČIATOČNÍČKY - s cieľom zabehnúť minimaratón, alebo sa zúčastniť štafety
2) PRVÝCH 10KM - s cieľom po prvý krát zabehnúť disciplínu 10km
3) POKROČILÉ - s cieľom zabehnúť svoj prvý polmaratón, alebo 10km pod 60min
4) RÝCHLE - s cieľom zabehnúť rýchly polmaratón, alebo rýchlych 10km

Tréningy budú prebiehať každý štvrtok - štartujeme zo Sport Kids Academy EUROVEA vždy o 19:00, avšak je lepšie prísť o 10min skôr. Veci je možné si odložiť v uzamykateľných skrinkách. Tréningy sú zadarmo a pridať sa je možne kedykoľvek.  Počas Vianočných sviatkov tréningy nebudú - a to konktrétne 19.12 a 2.1.

REGISTRÁCIA NA TRÉNINGY na nasom e-shope.

Tempobehy počas Zimnej série

Súčasťou tréningového procesu sú aj tzv. tempobehy - tréningy, kedy svoje telo prinútime bežať o trochu rýchlejšie, ako je naša konfortná zóna. Tempobehy majú veľký význam pri zvyšovaní kondície, tempovej vytrvalosti a rýchlosti, a ich zaradenie medzi vaše bežné behanie sa vám isto zúroční na jar, keď sa postavíte na štart svojej vysnívanej disciplíny. 

Tempobehy sa ľahšie behajú počas organizovaných bežeckých podujatí, nakoľko samotná atmosféra vás dokáže nabudiť a nabiť potrebnou energiou. Z tohto dôvodu sme do našej SHEruns zimnej prípravy zahrnuli aj Zimnú sériu ČSOB Bratislava Marathonu, kde si môžete odbehnúť tempobehy vo vzdialenosti 5 alebo 10km. Podujatia sú naplánované nasledovne:

1. 09.11.2019 – sobota – Lesopark Vrakuňa (MČ Vrakuňa, Bratislava)              

2. 07.12.2019 – sobota – Rock Café Bratislava (MČ Dúbravka, Bratislava)

3. 11.01.2020 – sobota – Železná studienka (MČ Nové mesto, Bratislava)

4. 08.02.2020 – sobota – Draždiak Petržalka (MČ Petržalka, Bratislava)

5. 07.03.2020 – sobota – Eurovea (MČ Staré mesto, Bratislava)


Všetky informácie o týchto behoch nájdete na webe Bratislava Marathon, kde si môžete na tieto behy aj priamo registrovať. PRI REGISTRÁCII NEZABUDNITE UVIESŤ KLUB SHERUNS - NA KONCI ZIMNEJ SÉRIE BUDEME VYHODNOCOVAŤ VAŠE VÝSLEDKY A ODMEŇOVAŤ VAŠE VÝKONY :)

Tak čo, ideš do toho s nami?

Ak áno, tak sa prosím REGISTRUJ na našom e-shope, vyber si skupinu, v ktorej by si chcela trénovať a vo stvrtok, 14.11. sa vidíme :)


Tešíme sa!IMG_0382JPG