SHEruns rebríček #vybehajsnamipomoc

Počas nasledovných 4 májových týždňov prebieha séria charitatívnych virtuálnych pretekov #vybehajsnamipomoc, ktoré organizuje Bratislava Marathon Team. Výťažok z vyzbieraných prostriedkov poputuje do nadácie Porfix, ktorá pomáha našim zdravotníkom, policajtom, vojakom a hasičom tak, že pre nich zabezpečuje teplú stravu počas ich služby a to na celom Slovensku.

V rámci SHEruns tento projekt podporujeme a tešíme sa, že behom môžeme prispievať na pomoc lokálnym hrdinom v prvej línii. Aj preto sme sa rozhodli zvýšiť našu spoločnú motiváciu a chuť zasúťažiť si - a to prostredníctvom SHEruns rebríčka, ktorý zostavíme zo všetkých nás, ktoré sa zúčastníme všetkých 4-och dielov charitatívnej série.

Ceny
V rámci rebríčka - tak ako to už býva zvykom, odmeníme prvé 3 najrýchlejšie SHErunsky = teda tie, ktoré sa umiestnia v rebríčku na prvých 3 priečkach. Cenou pre všetky 3 miesta je balíček dm ženský beh - oficiálne tričko dm ženský beh 2019, ružové kompresné podkolienky Royal Bay s logom dm ženský beh a tenká čelenka s dizajnom dm ženský beh. A aby nebolo smutno ani pomalším bežkyniam, spomedzi všetkých dievčat ešte vyžrebujeme 3, ktoré dostanú taký istý balíček :)

IMG_3529jpg

Ako sa do rebríčka zapojiť?
  • registrovať sa na všetky 4 virtuálne preteky - link na registráciu nájdeš TU
  • uviesť pri registráci názov klubu SHEruns
  • odbehnúť stanovenú vzdialenosť kedykoľvek počas týždňa, kedy virtuálny beh prebieha
  • po odbehnutí stanovenej vzdialenosti pridať svoj výsledok do oficiálneho rebríčka virtuálnych pretekov podľa pokynov organizátora
tricka na FBJPG

Charitatívne virtuálne preteky #vybehajsnamipomoc - o čo ide


Séria virtuálnych pretekov #vybehajsnamipomoc bude prebiehať počas celého mesiaca máj s tým, že každý týždeň je stanovená iná vzdialenosť, ktorú je potrebné odbehnúť a zbierka je venovaná vždy jednej zo záchranných zložiek v prvej línii. Štartovné na tieto preteky je ľubovoľná suma v rozmedzi od 3 do 10 EUR. Na každý virtuálny pretek je potrebné prihlásiť sa zvlášť:
  • I. diel beháme pre vojakov – 04.05.-10.05. 2020 – 7 km (7ka pre našich vojakov) - REGISTRACIA TU
  • II. diel beháme pre hasičov – 11.05.-17.05. 2020 – 10 km (10tka pre našich hasičov) - REGISTRACIA TU
  • III. diel beháme pre policajtov – 18.05.-24.05.2020 – 12 km (12ka pre našich policajtov) - REGISTRACIA TU
  • IV. diel beháme pre zdravotníkov – 25.05.-31.05. 2020 – 5 km (5ka pre našich zdravotníkov) - REGISTRACIA TU

Všetky potrebné informácie o pravidlách behu nájdeš TU, postup, ako nahrat svoje udaje o zabehnutí stanovenej trasy nájdeš TU.

porfix_vizual-03-1024x576jpg