SHEruns výbava na jeseň

Na jeseň sme si pre vás pripravili zopár kúskov, ktoré určite spestria váš bežecký šatník a namotivujú vás na jesenné preteky a zimné trénovanie. Pretože povedzme si úprimne - sme ženy a nám ženám sa behá lepšie, keď sme pekné :) Veríme, že sa vám SHEruns výbava bude páčiť.

BEŽECKÉ LEGÍNY

Legíny tvoria základ bežeckého šatníka. Doposiaľ sa nám ešte nepodarilo vytvoriť bežecké legíny s dizajnom SHEruns, preto sa o to viac teraz tešíme, že nám to tento rok vyšlo. Aj toto bol dôvod, prečo sme sa rozhodli urobiť 2 dizajny - jeden konzervativnejší a viac elegantný ČIERNY s logom SHEruns na boku pravého lýtka, a jeden pre odvážnejšie SHErunsky v jemnom vzorovanom MODROM motíve s logom na zadku. Legíny - tak ako aj letné shortky, pre nás šije AidaStyle, sú z funkčného elastického materiálu odolné voči UV žiareniu aj vode.

5F638AE7-3BFF-41A4-A660-D3AA362AC995JPG

CENA za legíny je 49 EUR pre naše SHErunsky, 55 EUR pre dievčatá, ktoré s nami ešte netrénujú. OBJEDNAŤ si ich môžte cez náš FACEBOOK, stačí ak nám napíšete správu, alebo emailom na petra@sheruns.sk, prípadne nám môžte napísať aj priamo cez naše sociálne siete. Do objednávky potrebujeme, aby ste uviedli typ legín a VEĽKOSŤ, s tým, že vyrábame ich v dvojveľkostiach:

XS/S: dĺžka od rozkroku dole cca 75 cm, pás cca 62-64cm v kľudnom stave
M/L: dĺžka od rozkroku dole cca 83 cm, pás cca 68 - 70 cm v kľudnom stave
XL: na požiadanie

OBJEDNÁVKY PRIJÍMAME DO ŠTVRTKA 6/9 DO KONCA DŇA, V PIATOK ZADÁVAME LEGÍNY NA ŠITIE. DODANIE TAK STIHNEME NA DM ŽENSKÝ BEH :)

TRIČKÁ A TIELKA: I AM @sheruns GIRL

Tielka s motívom I AM @sheruns GIRL na chrbte sme vymysleli pred pár rokmi. Tento rok sa nás viaceré z vás pýtali, či také ešte nedáme natlačiť. Odpoveď je jednoznačná - samozrejme že ÁNO :) Okrem tielok dáme vyrobiť aj tričká s krátkym rukávom. Máme už aj finálne CENY:
TIELKO: 13 EUR pre SHErunsky a 18 EUR pre neSHErunsky
TRIČKO: 20 EUR pre SHErunsky a 25 EUR pre neSHErunsky.



SheRuns Pink mint heart_previewJPG
Tričká aj tielka budeme vyrábať v 3 farebných variantách, a dostupné budú vo veľkostiach od XS po L:
FUCHSIOVÁ s bielym nápisom
LIMETKOVÁ s ružovým nápisom
MODRÁ s bielym nápisom

SheRuns Yellow_previewJPG

OBJEDNAŤ si ich môžete klasicky cez náš FACEBOOK, stačí ak nám napíšete správu, alebo emailom na petra@sheruns.sk, prípadne nám môžte napísať aj priamo cez naše sociálne siete. Do objednávky potrebujeme, aby ste uviedli či chcete tričko alebo tielko, akú farbu a akú veľkosť.

OBJEDNÁVKY PRIJÍMAME DO ŠTVRTKA 6/9 DO KONCA DŇA, V PIATOK POSIELAME OBJEDNÁVKU DODÁVATEĽOVI. TERMÍN DODANIA STÍHAME PRED DM ŽENSKÝM BEHOM - PRINESIEME NA POSLEDNÝ TRÉNING 20/09.

LIMITOVANÉ TRIČKO SHERUNS

Do tretice sme si pre vás pripravili limitované funkčné tričko ADIDAS so špeciálnou SHEruns grafikou, v akej nás reprezentovali dievčatá na tohtoročnom Od Tatier k Dunaju. Tričko sme navrhli farebne tak, aby sa pekne hodilo k modrým vzorovaným SHEruns legínam. Týchto tričiek však máme obmedzený počet, a preto ich budeme predávať iba priamo na dm ženskom behu. CENA bude  trochu vyššia - pretože ide o funkčné značkové ADIDAS tričko: 27 EUR pre SHErunsky a 32 EUR pre neSHErunsky :)
OTKD_sheruns bezovepng
Veríme, že sa vám SHEruns kúsky páčia a nájdete si v ponuke niečo, čo vám, určite urobí radosť a namotivuje vás na preteky a dlhú zimnú sezónu. Budeme radi, ak sa počas trénovania neprestanete v SHEruns oblečení fotiť a instagramovať s hashtagom #spolusanambehalepsie.