SHEruns vodičky na dm ženskom behu

Posledné 3 ročníky na dm ženskom behu majú dievčatá na obidvoch trasách možnosť využiť služby vodičiek - skúsených bežkýň, ktoré držia určené tempo a dovedú vás do cieľa vo vysnívanom čase. Už po tretí rok nebudú medzi vodičkami chýbať ani SHErunsky.

NA ČO SÚ VODIČKY?
Vodičky ako skúsené bežkyne vedia udržať stanovené tempo a pomôcť vám tak takticky lepšie zvládnuť pretek. Nezrýchľujú, ani nespomaľujú, držia konštantný bežecký krok a tým pádom s nimi môžte mať istotu, že tempo v úvode preteku neprepálite, a sily si rozložíte na celú dĺžku trate. Okrem toho je ich úlohou vás počas behu motivovať a šíriť dobrú náladu, aby ste si pretek maximálne užili a v prípade menšej krízičky ju ľahšie prekonali.

Vodičky vás budú na trati sprevádzať v rôznych tempách - od 5min na kilometer až po tempo 6:30min na kilometer. Je na vás, aké tempo si vyberiete, a ku ktorej dvojici vodičiek sa pridáte. Spoznáte ich jednoducho - budú mať na sebe "ruksak" s vlajočkou, na ktorej bude číslo tempa, akým budú bežať.

vodicky 1jpg

KTO ZO SHERUNS VÁS BUDE SPREVÁDZAŤ?


LENKA BOSÁ
4km trať: tempo 5:00
10km trať: tempo 6:30
Lenka Bosajpg

JANE KUTLÍKOVÁ
4km trať: tempo 5:30
10km trať: tempo 5:30
Jane Kutlikovajpg

MAJA ADAMEČKOVÁ

4km trať: tempo 5:30
10km trať: tempo 5:30
maja adameckovajpg

JANKA HATINOVÁ
4km trať: tempo 6:30
IMG_3242jpg

Okrem SHErunsiek budú medzi vodičkami aj iné skúsené dievčatá, ktoré pobežia na oboch trasách tempá: 5:00, 5:30, 6:00 a 6:30. Ich zoznam nájdete v informačnom časopise, ktorýje súčasťou štartového balíčka.