Spoznaj svoj limit na rýchlostnej CORRIDE

Tento štvrtok nás čaká záverečný špeciálny tréning zo série Spoznaj svoj limit, v rámci ktorého si  zasúťažíme v rýchlostnej CORRIDE. Výnimočne sa tentokrát streneme priamo na mieste konania súťaže - v SADE JANKA, pri detskom ihrisku Leberfinger. Čas stretnutia je 18:45. Veci vám samozrejme postrážime :)

Čo je to bežecká CORRIDA?

Bežecká corrida je z nášho pohľadu zábavná disciplína, v ktorej sa beží na kolá určenej dĺžky, pričom v každom odbehnutom kole sú posledné 2 bežkyne stiahnuté z trate a vyradené zo súťaže. Naša rýchlostná corrida sa uskutoční na vyznačenom okruhu v Sade Janka Kráľa, ktorý bude mať 400m. Maximálny počet kôl, ktorý budeme behať je 6. Ak nám v poslednom kole zostane viacej dievčat, poradie víťaziek určíme podľa poradia dobehnutia 6-teho kola. Aby to bolo spravodlivé, bežať bude každá tréningová skupina zvlášť. Opäť vyhrávajú z každej skupinky 3 dievčatá – tie, ktoré najdlhšie vydržia v našej rýchlostnej corride.

PROGRAM TRÉNINGU:
18:45 - stretnutie v Sade Janka Kráľa pri detskom ihrisku Leberfinger
18:45-19:00 - rozdávanie štartových čísel
19:00 - spoločná rozcvička a následne rozklus po skupinách
19:10 - štart najrýchlejšej skupiny
19:20 - štart začiatočníckej skupiny
19:35 - štart Tomášovej skupiny19:50 - štart Jankinej skupiny
20:15 - vyhodnotenie

ODMENA PRE VÍŤAZKY

O odmenu pre víťazky sa opäť postará náš partner Avita - výživové doplnky (www.avita.sk). Oceňovať budeme vždy prvé 3 miesta z každej našej tréningovej skupiny. Tak isto nebude ani chýbať cena útechy od TOP4RUNNING :)

ORGANIZÁCIA A DOHĽAD NAD SÚŤAŽAMI

Aby naša rýchlostná corrida prebehla spravodlivo a férovo, s organizáciou nám opäť pomôže skúsený Bratislava Marathon team. Oni sa postarajú o meranie času, počítanie kôl a zabezpečenie trás, aby sa vám mohlo bežať a súťažiť pohodlne.

ZAVOLAJTE SI AJ SVOJICH POVZBUDZOVAČOV

Každej z nás sa lepšie súťaží, ak má podporu svojho obecenstva. Síce SHEruns štvrtky sú vyslovene len pre behajúce dámy, počastréningov SPOZNAJ SVOJ LIMIT pozývame aj vaše polovičky, či nebehajúcich členov rodiny. V rámci tréningu sa môžu s nami rozklusať a rozcvičiť, avšak následne súťaženie prenechajú len dievčatám. Ich úlohou bude povzbudzovať.

Tešíme sa na vás!



post_01_22_6_avitajpg