Staň sa oficiálnou SHErunskou

Tak, ako sa neustále zlepšujete vy, naše SHErunsky, chceme sa zlepšovať aj my v našej starostlivosti o vás. Po veľmi úspešnom roku 2018, kedy sa nám podarilo získať zaujímavých sponzorov, bolo pre nás výzvou vymyslieť, kam ešte náš klub posunúť.

Pri tvorbe nášho plánu na nasledujúce roky sme sa riadili heslom „Sky is the limit“. Našim snom je stať sa najlepším hobby klubom na Slovensku v starostlivosti o naše SHEruns členky a dosiahnuť, aby sme stále vedeli odpovedať na vaše bežecké potreby a ambície tak, aby ste na členstvo v SHEruns boli hrdé.

Je nám jasné, že náš sen sa nenaplní zo dňa na deň a čaká nás ešte niekoľko rokov práce. Sme však presvedčené, že energia a vášeň, ktorú vkladáme do všetkých projektov, ktoré pre vás pripravujeme sa vráti. Aktuálne máme za sebou 5 rokov existencie, z ktorých najprevratnejší bol práve rok 2018. Máme tak dobré základy, na ktorých môžeme stavať :)

Vitajte v roku 2019

Aj napriek tomu, že tento rok sa nám zatiaľ nepodarilo získať finančnú podporu od našich partnerov, podarilo sa nám nájsť spôsob, aby nič z toho, čo sme sa robili pre vás minulý rok neubudlo ani tento rok: 

  • Tréningy každý štvrtok pod vedením našich super trénerov v 3 skupinách sú stále ZADARMO A PRE VŠETKY ŽENY
  • Pre dievčatá a ženy mimo BA budeme naďalej zverejňovať obsah našich štvrtkových tréningov, aby sme mohli behať spolu aj keď sme ďaleko od seba
  • Naďalej budeme motivovať vašu účasť na štvrtkových tréningoch darčekmi a zbierať pečiatky do kartičiek
  • A naďalej budeme oslovovať partnerov aby sme pre vás mohli organizovať súťaže o super ceny a sem tam priniesli na tréning malé prekvapenia :)

Čo bude tento rok naviac?

Tento rok sme sa rozhodli pre dievčatá, ktoré majú záujem o väčšiu klubovú podporu a starostlivosť, vytvoriť oficiálne platené členstvo a zabezpečiť tak dievčatám nadštandartné výhody. Každá oficiálna SHErunska bude zapísaná v Slovenskom Atletickom zväze pod hlavičkou nášho klubu, a bude môcť využívať benefity, ktoré sme pre nasledovnú sezónu pripravili. Oficiálne členstvo však bude spoplatené, pričom finančné prostriedky z členstva použijeme na chod SHEruns klubu a financovanie ďalších benefitov.

IMG_8692JPG

Čo sme si pre oficiálne SHErunsky pripravili?

Ako sme spomínali, našim snom je neustále zlepšovať starostlivosťo naše členky. Na nasledovných riadkoch si prečítate, čo všetko sa nám podarilo vymyslieť a dohodnúť na tento rok. Všetky benefity sme sa snažili namixovať tak, aby pokryli vaše bežecké potreby –sme zvedavé, čo na to poviete:

  • SHEruns oblečenie: nákup SHEruns oblečenia za nákladové ceny + prístup k limitovaným edíciám iba pre členky klubu
  • SHEruns sústredenie:10% zľava
  • ROGA:10% zľava
  • VIP servis na pretekochorganizovaných BeCool - zoznam nájdete na http://bratislavamarathon.com:
    • Štartovné na preteky: garancia najnižšej hladiny štartovného nech sa prihlásite kedykoľvek
    • Štartové číslo podľa vášho výberu
    • VIP servis na registrácii na pretekoch – prednostné vyzdvihnutie štartových balíčkov na registrácii – VIP rada
    • Vstup do VIP zázemia na podujatiach Bratislava marathon, Telekom Night run, dm ženský beh: VIP šatne, VIP úschovňa, VIP záchody a občerstvenie pred štartom
  • Záťažové testy: zľava 20% na záťažové testy v centre športovej diagnostiky
  • Tréningové plány: zľava 20% za zostavenie tréningových plánov profi trénerov – zoznam trénerov nájdete v sekcii tréneri na našom webe
  • Exkluzívne súťažeo hodnotné ceny od našich partnerov
  • SHEruns klubový rebríček: vyhodnotenie SHEruns rebríčka a ocenenie najlepších výkonov

IMG_8686JPG

Aké sú členské poplatky?

Kto sa môže stať oficiálnou SHErunskou? 

Oficiálnou SHErunskou sa môže stať ktorákoľvek dáma / slečna, ktorú behanie chytilo za srdce a chce sa tomuto športu venovať pravidelne a dlhodobo. Benefity členstva sú nastavené tak, že majú zmysel najmä pre bežkyne, ktoré behávajú počas celého roka, chcú sa zlepšovať, zúčastňujú sa bežeckých podujatí a ocenia nadštandardnú starostlivosť. Členstvo v SHEruns nie je podmienené bydliskom v Bratislave a účasťou na našich tréningoch. Trénovať vieme spolu aj na diaľku :)

Kde sa môžete registrovať? 

Registrácia do nášho klubu je spustená na našom webe v eshope. V prípade otázok nás kontaktujte na sheruns@sheruns.sk alebo na petra@sheruns.sk.

IMG_8691JPG