Vo štvrtok bežíme pre zdravé prsia

Beh pre zdravé prsia je charitatívne podujatie, ktoré sa koná už tretí rok s cieľom šíriť osvetu na tému prevencie voči ochoreniam prsníkov. Po minulé roky sa toto milé podujatie vždy konalo na Železnej Studienke, kde sme si mohli prísť počas celého dňa zabehať, stretnúť kamošov z bežeckej komunity a zastaviť sa v stánkoch viacerých neziskových organizácií poskytujúcich poradenstvo pre ženy na rôzne témy spojené s prevenciou ochorení prsníkov.

Bohužiaľ tento rok nám koronavírus zabránil užiť si atmošku tohto jedinečného a pozitívneho podujatia fyzicky, avšak organizátorky sa rozhodli usporiadať Beh pre zdravé prsia aspoň virtuálne. 

Naša bežecká komunita SHEruns svojou účasťou podporuje toto podujatie od jeho začiatku a nebude tomu inak ani tento rok. Kilometre, ktoré nabeháme počas nášho štvrtkového tréningu - 18.6.2020,  symbolicky venujeme tomuto podujatiu. A aby sme si priblížili atmošku - organizátorky sľúbili, že nás prídu pozrieť a prinesú aj prekvapenie v podobe súťaží o zaujímavé ceny.

To, čo je potrebné urobiť, aby ste sa zapojili do Behu pre zdravé prsia + do súťaží na našom štvrtkovom tréningu:
  • zaregistrovať sa na podujatie TU
  • prísť vo štvrtok na SHEruns tréning
  • priniesť si vytlačené štartové číslo
Výherkyne cien, ktoré nám venujú organizátorky Behu pre zdravé prsia. A o čo vlastne súťažíme?

1. cena víkendový pobyt pre 2 osoby vo Villa La Via v Dunajskej Strede so vstupom do AquaThermal DS
2. cena: dámske ružové tričko Beh pre zdravé prsia
3. cena: čelenka Beh pre zdravé prsia


Tešíme sa na vás!

SHEruns team & Team Beh pre zdravé prsia