Vrchárska časovka - výsledky

Máme za sebou super bežecký týždeň, počas ktorého sa konalo viacero veľmi sympatických bežeckých podujatí. Medzi nimi aj náš SHEruns špeciálny tréning s názom Vrchárska časovka zo série Spoznaj svoj limit. Ako to vo štvrtok dopadlo?

DSC_0508JPG

Sériu Spoznaj svoj limit organizujeme durhý rok. Ide o špeciálne SHEruns tréningy, ktoré sme však postavili na trochu adrenalínovejších disciplínach a princípe súťaže. Prvým zo série je Vrchárska časovka, v rámci ktorej  bolo našou úlohou vybehnúť čo najrýchlejšie známe schody vedúce od Zuckermandlu až na Bratislavský hrad - Strmá cesta. Oceňovali sme prvé 3 najrýchlejšie z každej tréningovej skupiny. 

DSC_0587JPG

Ďakujeme partnerom


Motiváciou pre dievčatá tento rok boli produkty od značky Avita, ktorá sa stala tento rok hlavným parnerom pre všetky 3 podujatia v rámci série Spoznaj svoj limit. "SHEruns je komunita žien, ktoré vedia, že to bude bolieť, že to vyžaduje odhodlanie, pevnú vôľu, čas, zdravé rozhodnutia každý deň, že sa musia posúvať za svoje hranice... No hlavne vedia, že to všetko stojí za to!!! Nové výzvy, nové priateľstvá a vzájomná podpora. Je nám cťou sprevádzať vás, ste úžasné! Tešíme sa na ďalšie spoločné tréningy a súťaže."

DSC_0617JPG

Sériu Spoznaj svoj limit sa rozhodla podporiť aj na Slovensku nová značka - TOP4RUNNING - internetový obchod s oblečením pre bežcov. Do súťaže nám venovali zľavové poukážky na nákup na ich e-shope a rozhodli sa oceniť dievčatá, ktoré skončili na posledných priečkach. Veríme, že toto milé gesto dievčatá potešilo a dodalo im motiváciu pokračovať v tréningoch ďalej.

DSC_0872JPG

A ako to celé dopadlo?


Pozrite si tabuľku s výsledkami. Gratulujeme všetkým dievčatám a moc sa tešíme zo super učasti. V porovnaní s minul=ým rokom je vidieť, že sa dievčatá super zlepšili, čoho dôkazom je aj zlepšený traťový rekord. Minulý rok najrýchlejšia bežkyňa vybehla tieto schody za 2 min a 48 sekúnd. Tento rok sa našej víťazke podarilo pokoriť Strmú cestu za neuveriteľné 2min a 16s! 

DSC_0770JPG

Screenshot 2019-06-23 at 215327png
DSC_0783JPG
DSC_0801JPG
DSC_0826JPG
DSC_0845JPG

Veľké ďakujeme...

... patrí aj Bratislava Marathon teamu, ktorý nám opät pomohli s organizáciou, meraním časov a zabezpečením pitného režimu. Takisto ďakujeme veľmi aj Romanovi Mihalikovi za super videjko, ktoré si môžete pozrieť TU a fotografke Nine Pacherovej, ktorá nafotila nádherné fotky. Celú galériu si môžete čoskoro pozrieť na našom FB.

DSC_0683JPG

Ešte raz gratulujeme všetkým dievčatám a tešíme sa na ďalší tréning zo série Spoznaj svoj Limit, ktorý nás čaká 18.júla. Ak ešte stále váhaš, či sa k nám pridať, tak neváhaj a pridaj sa :)


post_01_avitajpg