Zabehni si so SHEruns virtuálne behy ČSOB Bratislava Marathonu

15ty ročník Bratislava Marathonu sa koná virtuálne. Svoje disciplíny si bežci môžu odbehať počas celého tohto týždňa, až do nedele, 13.septembra. To, že pretekať tentokrát budeme virtuálne neznamená, že si to musíme odbehať sami. A keďže v skupine sa behá lepšie, rozhodli sme sa v SHEruns podujatie podporiť a zorganizovať spoločné behy jednotlivých bežeckých disciplín počas nášho SHEruns štvrtka :)

Disciplíny
Bežať budeme 3 disciplíny: minimaratón, 10km a aj polmaratón. Kedy? Kde? Ako? Odpoveď nájdeš v tomto článku:

Základné info
Virtuálne behy ČSOB Bratislava Marathonu pobežíme počas SHEruns štvrtka - 10.septembra. Východiskový bod je areál INPARK v bratislavskej Inchebe. Štart jednotlivých behov je nasledovný:

- polmaratón o 18:00
- minimaratón a 10km o 19:00

Zúčastniť sa môžu všetci - aj ženy, aj muži
Vítaní sú všetci - aj muži, aj ženy - čím nás viac bude, tým veselšie nás bude. V prípade veľkého počtu bežcov a ak budete mať záujem, vieme vytvoriť v kratších disciplínach (minimaratón, 10km) skupinky s  pacemakrami, ktorí vám pomožu dosiahnuť váš vysívaný čas. Účasť a tréningu nám prislúbila aj Romča Komarňanská, tak ak chce niekto zabehnúť rýchlu 10tku, má na to jedinečnú šancu :)

Pre polmaratóncov sme si zasa pripravili občerstvovačku, ktorá sa bude nachádzať pod Novým mostom: Polmaratónsku trasu preto odporúčame lokalizovať tak, aby ste aspoň raz tadial prebiehali a mali šancu sa osviežiť.

Ako sa nahlásiť na spoločný beh?
Ideálne bude, ak nám svoju účať potvrdíte vo facebookovej udalosti TU. V diskusii sa nachádza anketa, kde stačí odkliknúť, akú vzdialenosť budete bežať. Nám to umožní sa lepšie pripraviť.

Tešíme sa na vás!
SHEruns team


cso_she-01jpg