ZIMNÁ PRÍPRAVA ŠTARTUJE 8/12/2022

Vo štvrtok, 8/12/2022 štartujeme našu zimnú prípravu, ktorá potrvá do 30/03/2023. Čaká nás 15 spoločných tréningov pod vedením Julky, Janky, Mišky, Ivky a Peti - a v budúcom roku sa k nám vráti z materskej naša Lucka. Trénovať budeme v 3 tréningových skupinách - začiatočníčky, pokročilé a rýchle.

Registrovať sa na zimnú prípravu môžeš cez náš e-shop. Zmenou, oproti minulým rokom je, že tréningy sú spoplatnené jednorázovým poplatkom 30 EUR na celú zimnú prípravu (15 tréningov). Každá účastníčka zimnej príprave dostane od nás SHEruns náramok, ktorý prosíme noste so sebou na tréningy, aby sme vás vedeli identifikovať.

Nesmierne nás teší, že naša tréningová skupina sa každoročne rozrastá - spoločne sme počas roka zažili množstvo zážitkoch - či už na tréningoch ale aj pretekoch, kde sme sa ako SHErunsky zúčastnili. S ohľadom na váš veľký záujem o naše tréningy sme rozšírili počet našich tréneriek - s jediným cieľom, aby sme mohli aj naďalej poskytovať na tréningoch osobný a profesionálny prístup a vytvorili ešte zaujímavejší a atraktívnejší program pre vás.



Tešíme sa na nové zážitky a veríme, že každá z vás bude hrdá, že je naša "sherunka"!

SHEruns team