ĎAKUJEME

Milé naše SHErunsky, milí naši podporovatelia a priaznivci. Ďakujeme za úžasný rok 2019 a chceli by sme vám zaželať krásne a pokojné prežitie Vianočných sviatkov a v Novom roku veľa zdravíčka a šťastne nabehaných kilometrov, splnenie vašich bežeckých cieľov a hlavne veľa radosti zo športovania a pohybu bez zranení.

Rok 2019 bol pre náš klub veľmi významným rokom, za čo vďačíme vám, našim členkám - nie len oficiálnym, ale aj neoficiálnym. A keďže sa tento úžasný rok blíži ku koncu, radi by sme vám aj touto cestou poďakovali a taktiež zbilancovali, čo všetko sme spoločne prežili, čo sa nám podarilo a čo sme spoločnými silami dokázali. A nebolo toho vôbec málo :)

V prvom rade by sme chceli poďakovať všetkým vám za to, že nám každotýždenne zverujete svoju dôveru a prichádzate na naše štvrtkové tréningy. Z pohľadu počtu účastníčok v zimnej aj letnej príprave sme v roku 2019 lámali rekordy. Do nášho prihlasovacieho systému sa na každú prípravnú sezónu zahlásilo viac ako 150 dievčat. Spoločne sme počas tohto roka nabehali tisícky kilometrov, vznikli medzi vami hodnotné priateľstvá a veríme, že sme splnili nejeden bežecký sen. Veľká vďaka patrí najmä našim trénerom Ondrovi Kubovi a Tomášovi Kubekovi, ktorí to s nami ťahajú už tretí rok. Ďakujeme za vašu trpezlivosť a odhodlanie každý týždeň vybehnúť s nami von a motivovať nás počas tréningov :)

60583150_2630369123658079_8828938784604160000_njpg

SHEruns campy - 3x do roka

Zorganizovať SHEruns camp viac ako 1x do roka sa nám nikdy nepodarilo. A v roku 2019 sme boli spoločne na campe dokonca 3x! Ako iste viete, SHEruns campy sú niečim, čo úplne presne odzrkadľuje našu SHEruns filozofiu. Je to priestor, kde sa spoločne motivujeme, posúvame naše fyzické limity, riešime všetky možné témy o behaní aj o živote, a hlavne tam totálne vypneme od našich každodenných starostí. Moc sa tešíme, že túto jedinečnú atmošku sa nám podario zažiť 3x a dúfame, že nám to výde aj v budúcom roku.

PHOTO-2019-03-23-08-13-43jpg

Štafetové behy

... patria medzi naše srdcovky už niekoľko rokov. A to nie len Od Tatier k Dunaju, ale aj Štefánik Trail, či Vltava Run. Tento rok sme nechýbali na prvých dvoch spomínaných a okrem toho naše baby dali dokopy aj partičku, ktorá sa zúčastnila behu The Run. A aby toho nebolo málo, historicky po 1x sa nám podarilo na OTKD zostaviť až 2 teamy, jeden pod vedením Jane Kutlíkovej (ktorému sa podarilo vyhrať kategóriu a zabehnúť z Jasnej do Bratislavy pod 30 hodín), a druhý pod vedením Barbor Kráľovej. A veríme, že chýbať nebudeme ani tento rok - teamy sa nám už formujú, tak ak máte záujem, nápíšte nám správu na Facebooku.

IMG_1523JPG

Oficiálne členstvo

Rok 2019 bol pre nás zlomový aj v tom, že sme uviedli na svetlo sveta aj oficiálne členstvo v SHEruns, ktoré okrem iných výhod zahŕňa aj členstvo v Slovenskom Atletickom Zväze - čo znamená, že naše dievčatá môžu oficiálne štartovať na Majstrovstvách Slovenska v jednotlivých disciplínach a bojovať o umiestnenia. Ak máš zaujem stať sa členkou, všetky info nájdeš TU.

Pár riadkov na záver

Našich spoločných aktivít počas roka 2019 bolo ešte viac. Podarilo sa nám reštartovať podujatia ROGA - running and yoga a naštartovať ich pravidelné opakovania každý mesiac, odštartovali sme platené utorkové tréningy na tartanovej dráhe na Mladej Garde počas leta a na jeseň pod vedením trénerov z Bratislava Marathon Sport Club, pravidelne odmeňujeme najlepšie výkony v našom SHEruns rebríčku, zacvičili sme si s Janym Landlom, urobili sme parádne kolekcie SHEruns oblečenia s Abraka Store a mnoho ďalších drobností, ktoré nám počas celého nášho bežeckého roka spríjhemňovali tréningy a robili radosť.

Nič z tohto by sme však nevedeli realizovať bez toho, aby nám nepomáhali naši partneri, s ktorými dlhodobo spolupracujeme, ako aj tí, s ktorými sme spoluprácu naštartovali tento rok. Vďaka patrí obrovskej podpore, ktorá sa nám dostáva od Bratislava Marathon - a to vo forme aj materiálnej a finančnej. Sme veľmi vďačné aj za dlhodobé partnerstvo so sieťou predajní dm, ako aj za nových partnerov Royal Bay, top4running.sk, Avita výživové doplnky, JOS BerryBelica Print. Už teraz sa tešíme na spoluprácu v novom roku.

A na nový rok s vami - našimi SHErunskami sa tešíme úplne najviac! Teraz pekne oddýchnite, načerpajte energiu z koláčikov, a vidíme sa po prázdninách :)

Váš SHEruns team: Jane, Miška, Peťa