Ďakujeme TEKMAR za podporu!

Milé SHErunsky, veľmi sa tešíme, že sa naše tréningy rozhodol podporiť známy slovenský výrobca zdravých produktov - značka TEKMAR, ktorá sa postará o zdravé doplnenie energie po SHEruns tréningoch.

Značku TEKMAR asi nemusíme predstavovať - je vysoko pravdepodobné, že každá z nás už niekedy ochutnala niektorú z TEKMAR tyčiniek :) Tyčinky TEKMAR sú na trhu už 25 rokov a ich výrobcovia sa netaja, že poznajú recept na výrobu tej najlepšej tyčinky. A keďže vy - naše SHErunsky si zaslúžite len to najlepšie, tak na zdravú odmenu v podobe mixu Tekmar tyčiniek sa môžete tešíť po každom z nasledovných 4och tréningov: 20/7, 27/7, 3/8 a 10/8.

image2jpeg


Slovenský výrobca TEKMAR už 25 rokov vyrába produkty v duchu trendov zdravého životného štýlu a zdravej výživy. Pre každého, kto chce viac a pre každého, kto potrebuje viac. V úzkej spolupráci s vedeckými partnermi neustále vyvíja originálne produkty s obsahom nutrične dôležitých látok, ktoré sa vďaka vysokej kvalite, vyváženosti a širokej škále chutí stávajú neoddeliteľnou súčasťou aktívneho života.

Ďakujeme TEKMAR za vašu podporu!

Viac info o značke TEKMAR a jej výrobkoch nájdeš na ich webovej stránke: https://www.tekmar.sk/sk/cerealne-tycinky.html


logo_made in_cervena_vektorpng