ĎALŠIA MEGA DÁVKA RÝCHLOSTI…


OBJAVTE ĎALŠIU GENERÁCIU RÝCHLOSTI S NIKE FAST MANGO PACK..


 A bežte rýchlejšie, ako kedykoľvek predtým.

Nové materiály a dokonalá farba, šťavnaté, ako chuť zrelého manga, to je vaša nová povolená zbraň na rýchlostné tréningy.
Rýchla teniska pre každého už nie je žiaden problém.

Pripravili sme si pre vás prehľad rýchlobotiek na vaše úsekové tréningy, tak, aby ste si zvolili vášho favorita.
TERAZ ZA EXKLUZÍVNU CENU v TOP4RUNNING
+ s kódom SHERUNS, budete mať ešte -5% aj na zľavnené produkty .. ( zľava sa vzťahuje aj na Vaporfly aj AlphaFly modely)


NIKE AIR ZOOM ALPHAFLY NEXT%


 Táto teniska sa pýši titulom najrýchlejšia maratónkyňa. Áno, práve Alpha Fly NEXT % pomohli prekonať Eliudovi Kipchogeovi 2-hodinovú hranicu v maratóne, keď prebehol cieľom s neskutočným časom - 1:59:40.

Nebudeme vám sľubovať, že budete rýchly ako on, ani že táto teniska je pre každého. Pravdou je, že musíte mať dobre zvládnutú techniku behu a vaša rýchlosť musí byť na úrovni, aby ste si výhody tejto tenisky vedeli naozaj vychutnať.

Pokiaľ sa ale pýtate na tajné ingrediencie, tak je to práve súbor technológií, ktoré vám vedia zaručiť bezkonkurenčnú dynamiku a to vďaka uhlíkovej doske FLYplate v kombinácií s väčším množstvom peny Zoom X s dvomi jednotkami ZOOM AIR.

Nový zvršok AT0MKNIT robí AlphaFly Next% neuveriteľne ľahkými a priedušnými.

Úroveň : Veľmi pokročilí a profi bežci
nike-w-air-zoom-alphafly-next-298882-cz1514-800jpg
  

Nike ZoomX Vaporfly NEXT%

Keď cítite svoje tempo, ovládate aj bežeckú techniku a cítite, že chcete ísť na ďalšiu úroveň a skúsiť niečo nové, odporúčame vám práve túto tenisku. Pripomíname len, že teniska nie je vhodná na dlhé tréningové behy, treba s ňou začínať veľmi opatrne a postupne pridávať intenzitu pri tempových behoch. Nike ZoomX Vaporfly NEXT% je maratónskym štandardom od roku 2019. Vďaka zvršku Vaporweave je ultra ľahká a veľmi priedušná, čo slúži pre lepšie odvádzanie potu. Jej pena ZoomX spojená s uhlíkovou doskou vás bude poháňať smerom k vašim osobným maximám.
Úroveň : Veľmi pokročilí a profi bežci 

nike-zoomx-vaporfly-next-298838-ao4568-800jpeg

Nike Air Zoom Tempo NEXT% 

Nike Air Zoom Tempo NEXT% je najrýchlejšia topánka pre tréningové behy - tempové behy, úseky...Vďaka svojim dvom jednotkám Zoom Air a dynamickému pohonu je optimalizovaná na návratnosť energie. Pena ZoomX v​​prednej časti chodidla v kombinácii s penou React v päte poskytuje pôsobivú kombináciu dynamiky a vytrvalosti.


Pokiaľ sa rozhodujete, do akej rýchlej tenisky zainvestovať ako prvej, tak práve toto môže byť skvelá voľba.

Opäť však pripomíname, že sa jedná o rýchlu tenisku, tak aby nespôsobila viacej škody, ako úžitku, je nutné si na ňu postupne zvykať a zaťažovať ju veľmi pomaličky

Úroveň : pokročilí a veľmi pokročilí

nike-w-air-zoom-tempo-next-fk-298831-ci9924-800jpeg

Pegasus 37


Naša obľúbená stará dáma… áno, číslo 37 značí, že táto topánka je tu s nami už neuveriteľných 37 rokov.

Pegasus 37 je predovšetkým o všestrannosti. Vďaka vetranejšej sieťovine, tenšiemu jazyku a plnej podrážke Zoom bude Nike Air Zoom Pegasus 37 vašim ideálnym spoločníkom bez ohľadu na vzdialenosť. Vďaka sieťovanému zvršku vykazuje vysokú úroveň priedušnosti a zaisťuje tak maximálny komfort pre všetkých bežcov. Pokiaľ sa pýtate akú bežeckú topánku kúpiť ako prvú, tak tu je naša odpoveď. 


Vďaka širokej paletovej škále si tam určite nájdete svoju favoritku. Pre nás najideálnejšia teniska na klasický bežecký tréning

Úroveň : začiatočník aj pokročilý
   


nike-wmns-air-zoom-pegasus-37-300228-bq9647-500jpg