Bežecká sezóna je za dverami, rezervujte si termíny :)

Ani sme sa nenazdali, zima (našťastie) odišla a bežecká sezóna je tu. Čaká nás nepočetné množstvo bežeckých podujatí a pretekov - v ponuke je toho naozaj veľmi veľa. Uvedomujeme si, že nemôžeme byť všade, a aj preto sme sa rozhodli upriamiť vašu pozornosť na tie podujatia, ktoré už dlhodobo máme rady a nebudeme na nich chýbať ani tento rok :)


PODUJATIA, KTORÉ BY VÁS MOHLI ZAUJAŤ NAJVIAC :)

  • ČSOB Bratislava Marathon: 6-7/4/2019
Bratislavský maratón je vyvrcholenie našej zimnej bežeckej prípravy. Na výber tu máte z viacerých disciplín - od minimaratónu (4,2km), cez 10km, štafety (polmaratónska aj maratónska), až po polmmaratón, či maratón. Všetky info nájdete na oficiálnom webe podujatia www.bratislavamarathon.com

  • Wings For Life Viedeň: 5/5/2019

Toto redbulácke podujatie je neskutočným zážitkom, ktorý odporúčame zažiť každej SHErunske. Na tomto jedinečnom preteku totiž nebežíte vytýčený počet km, ale cieľová čiara naháňa vás. Celý princíp, ako to funguje, nájdete na webe https://www.wingsforlifeworldrun.com/sk/sk/. V minulosti bol tento beh organizovaný aj v Bratislave, avšak Red Bull sa rozhodol odmedziť počet miest, a tak najbližšie podujatie sa koná vo Viedni. SHErunsky na ňom však nemôžu chýbať, a pod organizačným vedením Mirky Blahušiakovej sa sformovala skupinka, ktorá nás bude reprezentovať. Keďže je o toto podujatie veľký záujem, pre tento rok je vo Viedni bohužiaľ vypredané. Alternatívou k nemu je však App run - prečítajte si o ňom v ďalšom riadku :)
  • Wings for Life App run: 5/5/2019
App run je v podstate takou náhradou za Wings for life. Je to lokálne organizovaný beh založený na rovnakom princípe, ako Wings for life, avšak nenaháňa vás autíčko, ale mobilná aplikácia. Všetky App Runy na rôznych miestach sveta sú organizované Red Bullom a bude tomu tak ak v Bratislave.
  • Frauenlauf Viedeň: 26/5/2019
Frauenlauf vo Viedni je podobné podujatie ako náš dm ženský beh, avšak trochu veľkolepejší. Prečo? Pretože tu naraz beží 30 000 žien! Všetky naše SHErunsky, ktoré sa zúčastnili tohto behu boli uchvátené atmosférou a energiou tohto behu. Z nás je to jednoznačný MUST! A keďže máme s viedenským Frauenlauf dobrú spoluprácu, máme pre vás, SHErunsky aj zľavu na štartovné. Ak sa nás nazbiera veľa, zorganizujeme aj spoločný výlet a vybavíme autá. Čo vy na to?
  • High Tatras Night Run: 1/6/2019
Pre tie, ktoré máte rady Tatry a behanie v krásnom prostredí, určite odporúčame nočný beh v Tatrách. Podujatie je spojené aj s dňom detí, takžena svoje si príde celá rodina. Viac info nájdete na www.bratislavamarathon.sk
  • Axa Run and Fun štafetový beh: 15/6/2019
Tak toto je naša naozajstná srdcovka. Štafetový beh totiž dokonale vystihuje našu filozofiu "spolu sa nám behá lepšie". Na výber sú 2 trate - 4km a 8km, s tým, že štafety sú trojčlenné. Moc by sme si želali, ak by sme vedeli vytvoriť naozaj veľa SHEruns štafiet, pretože je to naozajstná zábava a super team spirit :) O tomto behu vás budeme informovať viac cez náš web a sociálne médiá :)
  • Donovaly Night Run: 27/7/2019

Donovaly Night Run majú parádnu atmosféru. Konajú sa v strede leta, v podstate mimo bežeckej sezóny, a sú dokonalou príležitosťou na strávenie spoločnej rodinnej dovolenky. Tento rok máme v pláne naviazať na toto podujatie aj bežecký CAMP pre celú rodinu. Informácie poskytneme čoskoro :)
  • Od Tatier k Dunaju
Tak tento beh je osobitná kapitola :) Dá sa povedať, že je to zážitok na celý život. Ide o jedinečný štafetový beh teamov zložených z 12tich členov, ktorých úlohou je zabehnúť z Jasnej až do Bratislavy. Každý člen štafety beží 3 úseky dlhé približne 10km. SHEruns je súčasťou tohto podujatia od jeho vzniku a neprejde rok, aby sme tam nechýbali. Ak máte záujem zúčastniť sa, napíšte nám na sheruns@sheruns.sk - miesta sa totiž rýchlo míňajú.
  • Telekom Night Run: 7/9/2019
Tento beh asi nemusíme špeciálne predstavovať. Pre nás má asi najkrajšiu atmosféru zo všetkých behov. Je to veľká bežecká párty a  vždy keď si na tento beh spomenieme, máme zimomriavky :) Beží sa 10km, alebi štafeta 2x 5km. Trať je super, počasie bežecky tiež super a príležitosť na zabehnutie osobnćh rekordov úplne jednoznačná :)
  • dm ženský beh: 14/9/2019
dm ženský beh je už tradične vyvrcholenie našej letnej bežeckej prípravy. Je to v podstate taký náš domáci pretek a je stelesnením našej "GIRL POWER" :) Ak by sme mali povedať jeden beh za rok, ktorý by mala absolvovať každá žena, tak je to presne tento :)

PREHĽAD VŠETKÝCH BEŽECKÝCH PODUJATÍ, NA KTORÉ SA CHYSTÁME
TERMINOVKApng