Letná SHEruns kolekcia v spolupráci s Abraka Store

V SHEruns nám na prírode a našej planéte záleží. Uvedomujeme si, že veľké veci sa dejú vďaka našim malým, každodenným rozhodnutiam. Naša letná príprava je v znamení cesty k lepšiemu JA. A lepšie JA je aj v ohľaduplnosti voči prírode. Aj preto sme sa rozhodli tohtoročnú letnú kolekciu SHEruns oblečenia pripraviť v spolupráci so slovenskou značkou Abraka Store, ktorá podporuje lokálnu výrobu a ekologickú módu. 


Ekologická móda - čo to znamená?

Oblečenie, ktoré vyrába slovenská značka Abraka je vyrobené výlučne z recyklovaných materiálov, čím šetria našu planétu. Kombinuje v sebe materiály z recyklovaných PET fliaš, s materiálmi s certifikátom bluesign® a OEKO-TEX®/STANDARD 100. V praxi to znamená to, že vý­ro­bou jed­ných shortiek alebo športovej podprsenky očis­tíme prí­rodu o pri­bližne 5 plas­to­vých fliaš, ktoré by inak prav­de­po­dobne skon­čili na sk­ládke alebo v oceáne.

schema_procespng


SHEruns shortky

Tento rok sme si pre vás pripravili až 3 farebné varianty shortiek - decentné čierne, SHEruns ružové a veselé azúrové. Shortky sme na základe vašej spätnej väzby predĺžili - ich dĺžka od pása po spodný okraj je 43cm. Shortky si môžete objednať cez náš e-shop, tam nájdete info aj o veľkostiach. Cena je 32 EUR / 28 EUR pre oficiálne členky SHEruns (Ak sa chceš stať členkou, klikaj sem.)
legny posla 1-01jpg
Vďaka použitej látke a plochým švom sú shortky Abraka doslova ako druhá koža. Nepresvitajú, vďaka elastickým plochým švom neťahajú a umožnujú plný rozsah pohybu, Zvýšený hrubší pás so všívanou gumou drží tam, kde má a pekne formuje líniu drieku. Na výrobu Abraka® legín používame tri rôzne látky. Látku s certifikátom bluesign® a OEKO-TEX® | STANDARD 100, látku z recyklovaných PET fliaš a látku z recyklovaných rybárskych sietí a textilných zvyškov.

legny posla 2-02-1jpg

SHEruns podprsenky

Novinkou tohto roku su SHEruns bežecké podprsenky, ktoré super dotvoria váš letný outfit. Na výber máte z 2 farieb - SHEruns ružovú a Azúrovú. Podprsenky si môžete objednať cez náš e-shop, tam nájdete info aj o veľkostiach. Cena je 32 EUR / 28 EUR pre oficiálne členky SHEruns (Ak sa chceš stať členkou, klikaj sem)

0F246C31-4509-4C85-A6D9-4E2F70CDDA87jpeg

Abraka športová podprsenka je „láska na prvé oblečenie“.  Vďaka použitým materiálom a šitiu poskytuje vysokú oporu pri akomkoľvek športe. Podprsenka je šitá vnútorným šitím bez lemoviek, čím predchádza oderu a podráždeniu pokožky. Podprsenka je príjemná na bežné nosenie a je vysoko spoľahlivá aj pri náročných športových aktivitách. Podprsenky sú vyrobené z materiálu z recyklovaných PET fliaš, z recyklovaných rybárskych sietí a textilných zvyškov. Recyklovaním odpadu chránime životné prostredie a podporujeme čistotu prírody okolo nás.

0C652D6A-4B84-4080-8722-BD5F17B8FB70jpeg