Na ceste k lepšiemu JA ti pomôže aj AVITA

S radosťou vám chceme oznámiť, že sme v rámci našej letnej prípravy nadviazali spoluprácu so super značkou výživových doplnkov AVITA, ktorá sa rozhodla podporiť našu cestu k lepšiemu JA. V rámci spolupráce máme toho pre vás pripraveného naozaj veľa. A čoho?

Zdravie je pre každú z nás veľmi dôležité. O to viac, keď naše telo vystavujeme tréningovej záťaži. A teraz ruku na srdce – všetky vieme, že by sme určite mali brať „nejaké“ výživové doplnky. Ale koľké z nás to naozaj dodržiavame? Ja sa prvá hlásim, že som v tomto zatiaľ veľmi nedisciplínovaná.

Na druhej strane však treba povedať, že niekedy je naozaj ťažké sa vyznať v tom, aký doplnok by som mala jesť, ako často a prečo. A preto sa tešíme, že v tejto téme raz a navždy urobíme jasno - vďaka našej spolupráci so značku Avita.

Každé 2 týždne vám predstavíme na našom blogu a Instagrame jeden vitamín/výživový doplnok – jeho účinky, prečo je dôležité ho nášmu telu dopriať a ako pomôže nám – bežkyniam k lepšiemu zdraviu a regenerácii.

Okrem článkov máme pre vás pripravené aj viaceré súťaže, a to či už na našom Instagrame, ale aj na našich tréningoch! Prvých 20 z vás, ktoré nazbierate 10 pečiatok za účasť na našich SHEruns tréningoch odmeníme super balíčkom! 

Tak čo – tešíte sa?