Pre čo sa oplatí ísť do Pandorfu :)

Ak ste sa ešte nestihli odmeniť za super výkony, ktoré ste podali počas Bratislavského maratónu, tak mám pre vás jednoznačný tip, kam si treba ísť po svoju zaslúženú odmenu. Počasie na víkend aj tak nevyzerá dobre, tak sa treba obrniť dávkou trpezlivosti, sadnúť do auta a vyraziť smer Pandorf :)

Aby ste nakupovanie počas víkendu ľahšie zvládli, odporúčam ísť si predtým zabehať - aspoň tak na hodinku - predieranie sa v dave nakupujúcich bude omnoho príjemnejšie. Predtým, ako spíšem svoje tipy na nákupy, ešte malá poznámka - aj keď to asi väčšina z vás to asi vie: do Pandorfu treba ísť buď v piatok (obchody sú otvorené do 21:00) alebo v sobotu (obchody sú otvorené do 18:00). V nedeľu tam moc nenakúpite, pretože Rakúšania svätia sviatočný deň a povinne všetci oddychujú :)

Ale teraz k veci. Mne sa už podarilo ísť si spraviť radosť po víkende, a tým pádom som tam urobila menší prieskum a aj nákup. Moja hranica na míňanie bola 150 EUR, a podarilo sa mi ju dodržať. Nech sa páči, tu sú moje odporučenia:

NIKE

Áno viem, je to už trapné že stále začínam svoje príspevky touto značkou, ale tak nebudem klamať - vždy keď idem do Pandorfu, moja prvá zástavka smeruje práve tam. Akuálne tam majú peknú kolekciu a dá sa tam celkom dobre nakúpiť.

Do pozornosti dávam 2 tričká - šedé dlhorukávové a modré krátkorukávové, ktoré som vychytala za 15 EUR. Oplatí sa pozrieť si stojan s poslednými kusmi - nájdete tam kopec zaujímavých kúskov s 50% zľavou už z outletovej ceny.

IMG_5375jpg

Keďže ružovej nikdy nie je dosť, tak som k našim SHEruns tieločkám doladila aj kraťasy - v ponuke majú aj iné farby, mne sa zapáčila táto pudrová ružová.

IMG_5377jpg

UNDER ARMOUR

Moja druhá zástavka viedla do obchodu Under Armour. Túto značku som si obľúbila v USA, keď som bežala maratón vo Philadelphii. Majú veľmi pekné dizajny, super podprsenky a oblečenie má krásne farby.

IMG_5380jpg

Bolo ťažké si tam vybrať, ale nakoniec som sa rozhodla investovať do krátkych shortiek. Boli za super cenu a majú tam ešte veľa veľkostí.

V tomto obchode som neodolala ani dlhým legínam (stáli po zľave okolo 30 EUR) a môj Jožko mi k nim doladil toto pekné dlhorukávové tričko / mikinu. Nepamätám si presne, koľko stála, ale bolo to do 40 EUR.

IMG_5370jpg

SUMÁRNA CENA ZA NÁKUP = cca 150 EUR

Za toto všetko, čo som v Pandorfe nakúpila, som spolu zaplatila približne 150 EUR. 50 EUR som nechala v Nike za 2 tričká (krátkorukávové a dlhorukávové) a jedny shortky. V Under Armour ma to vyšlo na cca 100 EUR - legíny, mikina a shortky. 

OPLATÍ SA ÍSŤ AJ DO adidas

Okrem týchto dvoch obchodov sme samozrejme navštívili aj adidas, dá sa tam tiež veľa toho vybrať. Preto ak potrebujete doplniť šatník o letné bežecké veci, odporúčam sa zastaviť aj tu. U mňa to už bolo nad budget, ale nevadí, keď si to nabudúce bude pýtať nejakú odmenu, tak zavítam aj sem :)

Príjemné nakupovanie želam!