Pripravené vvbehnúť v každom počasí

Dnes je štvrtok a za normálnych okolností by sme spoločne vybiehali na SHEruns tréning.

Dnešná predpoveď počasia nám zrovna neukazuje ideálne podmienky, ale to by sme neboli SHErunsky, keby nás trocha kvapiek odstavilo od našej bežeckej dávky.

Treba hlavne pripomenúť, že neexistuje zlé počasie na beh, len nemáte to správne oblečenie.

Poďme sa nahlas zamyslieť: „Prečo by sme nemali behať v daždi?“... ( napádajú vás nejaké dôvody? ) Možno len jediný je relevantný, že budete mokré....

Dobre, tento argument by obstál, ale čo ak existuje oblečenie, ktoré vám zaručí suchosť zvonku a zároveň dokáže odvádzať vlhkosť zvnútra ?

Vitaj ďalšia úžasná technológia od NIKE. Jeden veľký chválospev pre SHIELD.

Už žiadne výhovorky...

Bunda s kapucňou Nike W NK SHIELD JKT

NikeShieldJacketgif

Tkanina odolná voči poveternostným vplyvom zaručuje pohodlné pokrytie a vašou úlohou je už len vybehnúť vpred. Tkanina Nike Shield odoláva poveternostným vplyvom, ako je vietor a voda, takže aj vy odoláte pokušeniu nechať sa zlým počasím zmanipulovať a hľadať výhovorku, prečo nevbehnúť.

 Nastaviteľná kapucňa s celkovým pokrytím hlavy bezpečne ochráni hlavu.

Treba ešte viac?

Tak, máme tu BONUS - v kapucni je zabudovaná pletená kukla, a to znamená, že máte 2v1 aj pre prípad, že sa po behu rozhodnete zájsť na TAKE AWAY kávu Už nemusíte hľadať po vačkoch rúško.

Vstavané pletené palčiaky sú len detailom k dokonalosti, nakoľko vás pekne zahrejú na prvom kilometri a zároveň nemusíte riešiť, kam si schovať rukavice.

A keď sa vám ešte máli, tak tu máme otvory v spodnej zadnej časti, ktoré zosilňujú prúdenie vzduchu a tým zabraňujú prehriatiu.

Tak ja si myslím, že s takýmto štítom asi budem chcieť, aby pršalo stále...

My tu máme, ale ešte jednu šmakocinku.


Čo takto SHIELD gate?

Nohavice Nike W Shield Run Division

NikeShieldPantsgif

 Dlho sme rozmýšľali, čo si o týchto bežeckých nohaviciach máme myslieť. Pravda je však taká, že sú úplne geniálne. Viete ich nosiť aj na legíny aj samostatne. Len si spomeňte, aká vám bola zima na nohy, keď sme behali v chladných a vlhkých podmienkach ?

S týmito nohavicami viete pohodlne pokračovať v behu aj počas silného dažďa, nakoľko vodu odpudivá tkanina pomáha, aby ste boli v suchu.

Nohavice sú také ľahké, že ich na sebe skoro necítite. Reflexné prvky už len dopĺňajú pocit bezpečia počas behu za tmy.

Bočné vrecká na zips udržia aj vaše malé drobnosti v bezpečí. Vetracie otvory pod sieťkou v zadnej časti nôh pomáhajú zvyšovať ventiláciu.

Reflexné zipsy na lýtku pre ľahké zapínanie a vypínanie sú už len čerešničkou na torte.

( tajný tip .. osobne si vieme predstaviť nosiť tieto nohavice aj na turistiku, a tým využiť ich potenciál všestranných nohavíc nielen na beh)

 Tak si to zhrnieme... Nie je dôležité, aké je počasie, ale ako ste oblečené.. Samozrejme, netreba zabúdať aj na kvalitné spodné vrstvy, ktoré vám odvádzajú pot, ale zároveň vás držia v teple.

Mať ale kvalitné vrchné vrstvy je investícia hodná zamyslenia.. ( jasné že na niekoľko rokov)...

Viete ako .. treba začať - písať list Ježiškovi....


Nabudúce si čo- to povieme o zimných teniskách...