REGISTRÁCIA NA SHEruns FOR MAMAS

Tešíme sa, že si sa rozhodol aj ty pomôcť a registrovať sa na charitatívne virtuálne preteky SHEruns for MAMAS. Nech sa páči, tu je registračný LINK:

REGISTRUJ SA TU

Inštrukcie pre registráciu:

Na virtuálne preteky je potrebné sa registrovať prostredníctvom registrácie v systéme sportsofttiming.sk, na základe ktorej vám bude pridelené štartové číslo. Štartové číslo bude pridelené po uhradení štartového poplatku.

Po riadnom vyplnení prihlasovacieho formuláru vám systém ponúkne možnosť platby platobnou kartou alebo prostredníctvom internet bankingu. Po riadnom zaplatení štartovného vám bude zaslaný potvrdzovací e-mail o platbe, kde bude odkaz, na ktorom si môžete stiahnuť vaše virtuálne štartové číslo s vašim menom. Štartové číslo si môžete vytlačiť a bežať s ním. Taktiež tam bude odkaz, kde budete môcť nahrať váš výkon (GPX súbor vášho výkonu).  

Pri platbe online (platba kartou alebo okamžité platby – vybrané banky) cez prihlasovací systém je platba pripísaná okamžite po zaplatení, preto vám odporúčame využiť túto možnosť platby, vaše úspešné prihlásenie si môžete hneď verifikovať v zozname prihlásených na web stránke sportsoftiming.sk.

Registrovať sa môžete aj v deň konania podujatia.

Štartovné:
Každý pretekár si zvolí ľubovoľné štartovné, minimálne vo výške 3,-€.

Zaplatené štartovné bude v plnej výške - po odrátaní bankových a manipulačných/servisných poplatkov - organizátorom darované organizácii „ÚSMEV AKO DAR“, ktorá vyzbierané finančné prostriedky použije na finančnú podporu matiek samoživiteliek, ktorým kríza spôsobená šírením ochorenia COVID-19 spôsobila finančné problémy a ovplyvnila ich natoľko, že im hrozí vysťahovanie z domovov.

Tešíme sa!


sheruns for mamas squarejpg