SHEruns bežecké čelenky

SHEruns čelenky sa historicky tešia veľkej obľube. Tento rok sme si pre vás pripravili čelenky z trošku iného súdka - sú pletené, zateplené a tým pádom vhodné do naozajstnej treskúcej zimy a studeného vetra.

Oceníte ich najmä pri behaní na bratislavskom nábreží či hrádzi, kde večene fučí :) Ochráni vás aj pred mrazom, nech ste kdekoľvek - či už na nížine, alebo na horách :)

Tento rok sme pripravili na výber 2 dizajny a 3 farby - biela, neonová ružová a čierna. Biela čelenka - podobne ako kreatívny kulich, má namiesto nášivky 3 SHEruns odznačiky - to znamená, že si ju môžete "nastajlovať" ako sa vám bude páčiť. Biela čelenka je dostupná IHNEĎ a máme z nej 10ks a kúpiť si ju môžete TU, na našom eshope.
002FA6BC-037F-42AD-808B-769631929825JPG

Ostané 2 farby - ružová a čierna sú vo výrobe, a našíva sa na nich krásna nášivka s našim SHEruns logom. Na tieto čelenky si však musíme ešte počkať. K dispozícii budeme mať po 15ks z každej. Predobjednať sa dajú už teraz cez náš e-shop, dodanie ešte upresníme - bojujeme aby bolo do Vianoc :)

Cena čeleniek (oba dizajny):
SHEruns oficiálne členky: 11 EUR
všetci ostatní: 13 EUR

Nahlad-15jpg