Spolu aj keď nie spolu..

 Ako sa ale vraví čo bolo, tak to bolo a dnes je už nový deň a s ním aj nový týždeň a k tom s nám hlási aj ideálne meteorologické podmienky.

Vráťme sa, ale k tým dňom, kedy  to nemáme ideálne, za normálnich okolností  by sme išli do fitka a vytrápili by sme sa na páse. Tieto dni však musíme zabojovať a nájsť v sebe našeho bežeckého ducha a jednoducho len vybehnúť.

Nie je to ľahké, prvé kroky sú najťažšie, ale vždy sa nájde vôľa a kde je vôle je aj cesta a kde nie je svetlo na konci tunela, tak si treba nájsť motiváciu. Našou motiváciou býva nakuknúť na TOP4RUNNING a pokukať si nejakú tú vecičku do našeho bežeckého šatníka.

Čuduj sa svete .. ONO TO FUNGUJE..

Dnes sme si teda spravili taký mini výber pre tieto jesenné dni:

Ľahučká bundička s kapucňou. Jej výhodou sú reflexné prvky, ktoré zvýšia vašu viditeľnosť pri večerných behoch.
Benefitom je určite aj predĺžená zadná časť, ktorá vás chráni proti zablateniu.
Bunda s kapucňou Nike W NK SHLD JKT HD RUNWAY

Nike rain jacketjpg


 Čierne bežecké gate na zimu sú jednoznačne klasika, ale prečo byť tradičná  ? Určite netreba hneď skákať do fosforeskujúcich farieb, ale čo takto nájsť kompromis medzi čiernou a vzormi ?  Kvetinkové variácie nám budu pripomínať jar a leto celú zimu.

Nohavice Nike W NK ICNCLSH PRO PRT 7/8 TGT


nike-w-nk-icnclsh-pro-prt-7-8--010jpeg


Podprsenka Nike SWOOSH ULTRABREATHE BRA

nike-swoosh-ultrabreathe-bra-254218-cj0149-010 1jpeg

Aby všetko držalo tam kde má a tak ako má..
Táto podprsenka má špeciálnz benefit v podobe ultaľahkého priedušného materiálu, ktorý odvádza vĺhosť a tak naše pokladz udržuje v suchu a v komforte.


NETREBA ZABÚDAŤ na DETAILY

Na všetky potrebné maličkosti ako sú kľúče, vreckovky a samozrejme mobil, ktorý zachytí našu bežeckú misiu je tu táto ladvinka.
Opasok Nike Capacity Waistpack 2.0 - Large




nike bezecka ladvinkajpg



Ako Bonus tu máme gumičky, možno pre niekoho maličkosť, ale nájsť správnu gumičku, ktorá vám udrží vaše vlasy je na nezaplatenie.

Tento gumičkový pack odporúčame všetkými 10timi ..



nike-mixed-ponytail-holder-9pk-262397-njnk8986osjpg