UNIKÁTNE SPOJENECTVO S NÁZVOM ROGA.

Spojenie behu a jogy ma jednoduchý názov ROGA.

ROGA je moderný štýl cvičenia, ktorý je navrhnutý špeciálne pre bežcov. Tieto na prvý pohľad rôznorodé štýly síce nenesú spoločne rovnaké prvky, ale navzájom sa dopĺňajú.

ROGA cvičenie sa skladá z 2 fáz, bežeckej a jógovej. Prvá, bežecká časť sa zameriava na dôkladné rozcvičenie po ktorom nasleduje prebehnutie. Podľa bežeckej úrovne bývajú vzdialenosti medzi 3- 5km. Celá časť je pod vedením profesionálneho trénera, ktorý dohliada na správnu bežeckú techniku a celkový priebeh tréningu.

 Rogajpeg

Druhá, jógová časť pod vedením profesionálnej inštruktorky jógy s viac ako 15 ročnou skúsenosťou v sebe zahŕňa sériu cvičení, ktoré sú zamerané na budovanie vnútornej sily a vytrvalosti. Cieľom hodiny je precvičiť problematické bežecké partie akými sú chrbát, bedrové kĺby a kolená prostredníctvom jogových pozícii ( ASÁN). Vedná hodina je navrhnutá pre bežcov so zameraním na vnútornú stabilitu ( CORE cvičenia), silu a vytrvalosť. Flexibilitu, ktorú bežec nadobudne v jógovej časti, vie do budúcna využiť v prevencií pred zraneniami.. Dychové cvičenie nám zas napomáha k udržaniu čistej mysle počas behu.

 

Pre tento rok sme si pripravili novinku v podobe špeciálnej hodine venovanej bežeckým a jógovým začiatočníkom.

   

PRE KOHO JE ROGA URČENÁ?

Úplne pre KAŽDÉHO. Pokiaľ vám beh pripadá monotónny, alebo trpíte tým keď čo i len musíte bežať na autobus, ale pritom by ste sa radi začali hýbať. Na druhej strane sa nudíte na lekciách jogy a radi by ste ich niečím okorenili = v ROGE si každí nájde ten svoj kúsok.

 Roga_3jpeg

ČO TERAZ ?

Stačí sa len zaregistrovať na našom webe www.sheruns.sk/store a vybrať si hodinu, ktorá by vám vyhovovala. Hodina sa vzťahuje vždy na bežeckú časť

KDE     : Laučekova 5, Horský park

KEDY    : 22.9.2019 od 9:00, 10:00 ( začiatočníci), 11:00

AKO ? : Kapacita na 1 skupinku je 10 účastníkov, pričom sa začína vždy behom a končí Jógou. 1 hod behu, strieda 1 hod Jógy

S KÝM : Bežecká časť s ROMI KOMÁRŇANSKÁ a SHEruns a Yoga časť s ADRIANOU SEIDLER

KOĽKO : 10eur ( v cene je zahrnuté občerstvenie ) na mieste

 

Čo si zo sebou priniesť ?

Veci na behanie, veci na cvičenie

Mám si kde odložiť veci ?

ÁNO, budete si môcť odložiť veci a k dispozícií budú aj šatne na prezlečenie.

Nevadí keď vynechám bežeckú, alebo yoga časť ?

 ROGA je o kombinácií behu a Yógy, pokiaľ vám, ale nejaká časť nebude vyhovovať, kľudne ju môžete vynechať, ale naše odporúčanie je si prejsť si ROGOU ako celkom.



Roga_4jpeg