Včasná diagnostika: Kľúč k skráteniu času rekonvalescencie

Už tento štvrtok nás čaká súťažný tréning a my sa veľmi tešíme, že okrem iných skvelých cien budete môcť vyhrať poukážku do centra medicínskej rádiológie MEDIRAD – ktoré je špecialistom na diagnostiku zranení pohybového aparátu. Radi by sme sa s vami podelili o to, ako včasná diagnostika umožňuje skrátiť čas liečby a umožňuje sa čo najrýchlejšie vrátiť k tréningom.

Pri športe sa žiaľ často stretávame so zraneniami. Vytknutý členok, natiahnutý sval, alebo boľavá šľacha, často vedie k strate formy, zameškaným tréningom a predčasnému ukončeniu sezóny. Včasná diagnostika zranení je kľúčová pre rýchlu reakciu a nasadenie adekvátnej liečby.

Preto sa tešíme, že naši kamaráti, skveli odborníci, z Mediradu, venovali pre náš SHEruns súťažný tréning darčekové poukážky na profesionálne ultrazvukové vyšetrenie, ktoré veríme, že nikdy nebudete potrebovať!

Vďaka včasnej diagnostike môžeme výrazne skrátiť čas liečby zranenia a čo najskôr sa vrátiť k tréningom. Objednať sa na vyšetrenie viete na www.medirad.sk 

Tešíme sa na štvrtkový tréning a ďakujeme Medirad za podporu!

SHEruns team


Main Home - Centrum medicinskej radiologie