Valentínska súťaž so SUUNTO

Z lásky k behu a s blížiacim sa Valentínom, sme si pre vás spolu so značkou SUUNTO pripravili súťaž o najnovšie produkty od tejto fínskej značky: hodinky SUUNTO RACE a slúchatka SUUNTO SONIC. Ako sa zapojiť do súťaže sa dozviete v tomto článku.

Aby sme ešte viac podnietili vašu lásku k behu, rozhodli sme sa, že súťaž postavíme tak, aby sme vás motivovali k systematickému trénovaniu. Vašou úlohou bude počas dvoch týždňov - od 1.2. do 14.2. odtrénovať tréningy podľa plánu, ktorý pre vás zostavili naše trénerky. Tréningový plán zverejníme 1.2. 2024 na našich sociálnych sieťach.

Aby sme vedeli skontrolovať, či poctivo dodržiavate plán, je potrebné, aby ste svoje tréningy nahrávali do aplikácie STRAVA a pridali sa do nášho SHEruns Slovakia klubu: https://www.strava.com/clubs/sherunsslovakia

V hre sú najnovšie hodinky od značky Suunto - Suunto RACE, ktoré po splnení podmienok vyhrá jedna z dievčat, ktoré s nami trénujú v zimnej príprave. Aby sme však motivovali aj ne-SHErunsky (budúce SHErunsky), druhú cenu - Suunto Sonic slúchatka vyžrebujeme spomedzi všetkých zúčastnených.

3png

Držíme palce a tešíme sa na trénovanie!

2png