CHARITATÍVNY BAZÁR PRE BEŽCOV NA ČSOB BRATISLAVA MARATHONE

Si bežec a hľadáš spôsob, ako pomôcť a prispieť na dobrú vec? Príď vo štvrtok 30/03/2023 od 16:00 do Marathon HUBU na námestí v Eurovea a pridaj sa k nášmu charitatívnemu bazáru. Vítaní sú všetci bežci a bežkyne!


Náš charitatívny bazár pre bežcov, ktorý sa uskutoční vo štvrtok 30. marca 2023 od 16:00 do 18:30 v Maratónskom Hube na námestí Eurovea je super spôsob, ako podporiť dobrú vec a stretnúť sa s komunitou bežcov! Určite nás príď pozrieť a doplniť svoj bežecký šatník o ďalšie kúsky za symbolické ceny.

Na charitatívnom bazári sa predstavia rôzni predajcovia, ktorí budú predávať bežecké vybavenie, obuv a iné doplnky. Tešiť sa môžete na kúsky zo šatníka od zakladateliek komunity SHEruns a tréneriek. Celý výťažok poputuje na podporu OZ Slniečko na ceste a OZ Mamy v pohybe.

Prispej aj svojim bežeckým oblečením!

To však nie je všetko - prijímame aj dary jemne použitého bežeckého vybavenia, ktoré sa budú predávať na charitatívnom bazári. Darovaním bežeckej výbavy nám pomôžete zmeniť životy tých, ktorí mali menej šťastia. Svoje oblečenie stačí priniesť v priebehu štvrtka 30. marca 2023 od 9:00 do 15:00 do maratónskeho hubu. Za tvoj dar ti ďakujeme!

Tešíme sa na vás!

Či už si skúsený bežec, alebo práve začínate, náš charitatívny bazár pre bežcov je ideálnou príležitosťou, ako prispieť komunite a zároveň sa zabaviť. Zašnúruj si tenisky a príď podporiť dobrú vec!

Spoločne môžeme krok za krokom zmeniť svet k lepšiemu.

S pozdravom,

SHEruns a Bratislava Marathon Team

Facebook Page Cover Picpng