SHEruns letná príprava štartuje už tento štvrtok v DECATHLON Eurovea

Milé dievčatá, tešíme sa, že už môžeme oficiálne odštartovať naše letné bežecké tréningy a spoločne sa pripraviť na jesennú bežeckú sezónu, ktorá pre nás vyvrcholí na dm ženskom behu 10. októbra 2021! Prečítajte si, čo nové sme si pre vás pripravili tento rok.

Opäť platí, že tréningy sú zadarmo, pridať sa môže ktorákoľvek z vás - bez ohľadu na to či si začiatočníčka, pokročilá, alebo rýchla bežkyňa. Jediné, čo je potrebné urobiť, je zaregistrovať sa na našej webstránke TU a vybrať si, do ktorej skupiny sa chceš prihlásiť.


Odteraz sa vidíme v DECATHLON Eurovea
Na letnú sezónu sme si pre vás pripravili viacero noviniek, pričom najväčšou z nich je NOVÉ MIESTO STRETNUTIA - v predajni DECATHLON EUROVEA, kde je pre nás pripravené zázemie v kancelárii obchodu, kde si môžeme nechať veci.

Nový trénerský team
Druhou novinkou je nový trénerský team, našich chlapcov nahradia Ivka Besedičová a Lucka Urbaczková.

Ivku nie je potrebné predstavovať - je členkou SHEruns už niekoľko rokov a okrem toho že je nadaná bežkyňa, je úspešnou florbalovou trénerkou. Ivka povedie skupinu rýchlych bežkýň - tešiť sa môžete na tréningy plné kombinácií rôznych typov intervalov, ktoré však spoločne zvládnete s úsmevom.

Lucka Urbaczková je novou tvárou v SHEruns, pochádza z Česka, študovala na Ostravské univerzitě, fakultě studií lidského pohybu obor. Rekreologie - sport v rekreaci. Svoje vzdelanie neustále dopĺňa o rôzne kurzy a certifikáty. Aktuálne sa venuje tréningu detí aj dospelých - prevažne so zameraním na atletiku. Atletika bola súčasťou jej života od detstva,  orientovala sa na beh cez prekážky, ako aj behu na 200m, 300m a 400m. V SHEruns bude mať na starosti pokročilé dievčatá, ktorých cieľom je zrýchliť.

SHEruns & Bratislavská koruna

Okrem štvrtkových tréningov sme si pre vás pripravili aj spoločné prebehnutia jednotlivých trás krásneho projektu Bratislavská koruna (viac info www.bratislavskakoruna.sk), ktoré sa budú konať počas vybraných víkendov počas júla a augusta. Finálny termínovník víkendových behov zverejníme čoskoro.

Pridajte sa do SHEruns klubu

AK chcete podporiť náš klub a získať aj rôzne výhody v podobe zliav na štartovné a rôzne produkty, staňte sa oficiálnymi členkami nášho klubu. Zoznam výhod, ako aj spôsob ako na to nájdete tu: http://sheruns.sk/oficiálne-členstvo

Tešíme sa na spoločné bežecké leto!

SHEruns team