Spoznaj svoj limit!

SPOZNAJ SVOJ LIMIT je séria troch špeciálnych adrenalínových SHEruns tréningov, ktoré sme pre vás vymysleli počas letných mesiacov, aby sme pridali do nášho trénovania trochu viac šťavy, súťaženia a zmerania si svojich vlastných síl. Prvý zo série nás čaká už budúci týždeň, vo štvrtok 28.júna.

Sériu adrenalínových tréningov sme pripravili tak, aby ste si popri štandardných tréningoch s trénermi otestovali aj svojho súťaživého ducha a skúsili výjsť zo svojej komfortnej zóny. Počas troch štvrtkových tréningov sme si pripravili pre vás vždy jednu disciplínu, ktorá preverí vaše vôľové vlastnosti a fyzické limity. Každú disciplínu absolvujeme vždy v skupinkách presne tak, ako zvykneme trénovať, a to hneď potom, ako si dáme spoločný rozklus a rozcvičenie. Štartujeme tak ako vždy, o 19:00 na Mágio Pláži a vítané sú všetky dámy a dievčatá odkiaľovek :)

O ČO VLASTNE PÔJDE?

SHERUNS_SPECIALNE_TRENINGY_1200x1640_V1png

1. ŠTVRTOK 28.JÚNA: VRCHÁRSKA ČASOVKA

Beh do kopca prospieva najmä bežeckej rýchlosti, a preto sme sa rozhodli prvý adrenalínový tréning postaviť práve na tejto disciplíne. Z Mágio Pláže sa prebehneme po nábreží k Zuckermadlu - k legendárnym schodom, ktoré vedú na Bratislavský hrad. Vašou úlohou bude tieto schody vybehnúť čo najrýchlejšie ako sa bude dať. Cenami od partnerov odmeníme vždy 3 najrýchlejšie, a to z každej tréningovej skupiny. Štartovať budeme postupne po dvojiciach, aby ste si navzájom nezavadzali. Po vybehnutí hore bude čakať každú z vás svieže prekvapenie :)

2.  ŠTVRTOK 19.JÚLA: SMRTONOSTNÁ 15-MINÚTOVKA

Pamätáte si na 12-minútovku, ktorú sme povinne behávali na školách? Povedzme si úprimne - kto z nás ju mal rád? J V rámci nášho druhého adrenalínového tréningu sme sa rozhodli oživiť naše spomienky a naviac ich ešte trošku okoreniť. Z 12-minútovky sme urobili 15-minútovku, a z rovinatého terénu sme sa rozhodli urobiť výbeh a zbeh z mosta. Vašou úlohou bude počas 15 minút nabehať čo najviac stanovených okruhov, ktorých súčasťou bude výbeh a zbeh z niektorého z bratislavských mostov. Presnú lokáciu ešte vyberáme, okruh však nebude mať viac ako 250m. Vyhrávajú prvé tri dievčatá, ktoré odbehnú najviac okruhov v každej tréningovej skupine.


3. ŠTVRTOK 16.AUGUSTA: RÝCHLOSTNÁ CORRIDA

Bežecká corrida je z nášho pohľadu zábavná disciplína, v ktorej sa beží na kolá určenej dĺžky, pričom v každom odbehnutom kole sú posledné 2 bežkyne stiahnuté z trate a vyradené zo súťaže. Naša rýchlostná corrida sa uskutoční na vyznačenom okruhu v Sade Janka Kráľa, pričom maximálny počet kôl, ktorý budeme behať je 10. Ak nám v poslednom kole zostane viacej dievčat, poradie víťaziek určíme podľa poradia dobehnutia 10-teho kola. Aby to bolo spravodlivé, bežať bude každá tréningová skupina zvlášť. Opäť vyhrávajú z každej skupinky 3 dievčatá – tie, ktoré najdlhšie vydržia v našej rýchlostnej corride.

ODMENA PRE VÍŤAZKY

Mysleli sme aj na vašu motiváciu, ktorá bude tento krát v podobe superpekného oblečenia z Red Bull shopu, kozmetického balíčka od dm, či funkčného trička dm ženský beh. Oceňovať budeme vždy prvé 3 miesta z každej našej tréningovej skupiny - takže šancu máte určite všetky :)

ORGANIZÁCIA A DOHĽAD NAD SÚŤAŽAMI

Aby všetky naše adrenalínové tréningy prebehli spravodlivo a férovo, s organizáciou nám pomôže skúsený Bratislava Marathon team. Oni sa postarajú o meranie času, počítanie kôl a zabezpečenie trás, aby sa vám mohlo bežať a súťažiť pohodlne.

ZAVOLAJTE SI AJ SVOJICH POVZBUDZOVAČOV

Každej z nás sa lepšie súťaží, ak má podporu svojho obecenstva. Síce SHEruns štvrtky sú vyslovene len pre behajúce dámy, počas týchto 3 tréningov pozývame aj vaše polovičky, či nebehajúcich členov rodiny. V rámci tréningu sa môžu s nami rozklusať a rozcvičiť, avšak následne súťaženie prenechajú len dievčatám. Ich úlohou bude povzbudzovať.

Tak čo na to hovoríte? My sa už veľmi tešíme a sme radi, že vďaka našim partnerom a podporovateľom SHEruns klubu môžme pre vás vymýšľať takéto pekné aktivity. 

PS: Konkrétne propozície ku každému tréningu zverejníme vždy krátko pred stanoveným termínom.