AKO NÁM BOLO NA SHEruns CAMPE ?

            Nechceme pôsobiť úvodom hneď ako klišé, ale odpoveď je asi jednoznačná – VÝBORNE.

Poďme, ale pekne po poriadku nech nevynecháme nič dôležité, koniec koncov aj my mávame na sebe vysoké nároky. V tomto roku sme oslávili nás už 5ty ročník, ale stále ku Campu pristupujeme s veľkou dôležitosťou a nič nenechávame na náhodu, počnúc prípravou, následnou realizáciou až  koncovým vyhodnotením... Istota je istota a spätná väzba od našich SHErunsiek je vždy vysoko vážená...

            Tak si to teda poďme zhrnúť..

Aby sme boli čo najviac objektívne, tak sme sme si dali rýchly pokec s účastníčkami tohtoročného campu, aby nám to celé zhodnotili...

 

Vedela by si mi povedať čo sa ti na campe páčilo ?

 

Katka: Mne sa veľmi páčila atmosféra na campe..

Zuzka: Tréneri.. Úžasný prístup Matúša aj Romči. Pre mňa ako začiatočníka bola určite  veľmi cenná video diagnostika a konzultácie k technike behu.

Eliška: Super atmosféra, spoločnosť skvelých dievčat, ako aj vyváženosť programu a jeho dôkladné premyslenie .Na bežeckom sústredení som sa naozaj sústredila len na beh a veci s tým súvisiace a skutočne som „vypla“ od všetkého ostatného. Večerné debaty. Nemôžem nespomenúť, že som bola veľmi dojatá a potešená, že dievčatá, ktoré kemp organizovali nezabudli ani na moje narodeniny, ktoré som na kempe oslávila;) Mimochodom, ten kemp bol darčekom, ktorý som si dala sama sebe k narodeninám a bol to skutočne perfektný narodeninový darček

Janka: V prvom rade som bola veľmi rada že na camp išli baby ktoré som spoznala z tréningov, takže to nebolo také že by som išla do úplne neznámeho prostredia.... Popri raňajkách, obedoch či večeriach sme stihli prebrať všetko okolo behu, no na izbe sme si vedeli pokeckať aj na iné temy... : )

K téme beh, strava a životný štýl nám mali čo povedať skúsení tréneri, poradcovia....Romana Komárňanská a Matúš Kovalčuk ...ICH motta “je to len v hlave” a “keď sa trasieš, je ti zima” nás vedeli vždy vyhecovať k lepším výsledkom..
PHOTO-2019-03-23-08-13-43jpg

 

Ak by si mohla niečo na campe zmeniť čo by to bolo ?

 

Janka: Ak by som to mala brať čisto len po svojej  stránke, nemenila by som nič...Možno tie kopce by som najradšej zbúrala a postavila by som rovinku :) ....ale nie, srandujem... dokonca aj ten ranný “výbeh” na Sirotčí Hrádek bol super..

Trochu mi, ale chýbala nejaká aktívna regenerácie...ale chápem že času bolo málo....ak by bol camp dlhší, určite by bolo fajn sa zamyslieť a pridať do programu bike, plávanie alebo vírivku ..  
Inak som bola maximálne spokojná, strava, tréningy i voľnočasové aktivity boli pekne vyladené

Katka: rovnako neviem čo by som na campe zmenila, všetko bolo ako má byť

Zuzka: Celý kemp super, možno by som za poplatok doplnila možnosť športovej masáže, fyziotetapeuta . Prípadne ešte doplniť iné doplnkové športy na relax a uvoľnenie ako je  joga, alebo pilates

Eliška: Naozaj neviem, mne sa kemp zdal dokonalý;)

 

PHOTO-2019-03-23-09-38-25jpg

Ako hodnotíš miesto kde sa uskutočnil camp ?

 

Zuzka: Miesto super, fajn ubytko, výborná strava, tak isto variabilné bežecké tracky - kopec, les, rovina, asfalt

Janka:  No.. ja už som to spomenula vyššie... tie kopce...
Ale nie, neboli až také veľké že by sa nedali zvládnuť, ale pre niektoré začiatočníčky to mohlo byť trochu viac náročné...
Penzion Proneco  sa nachádza v krásnej Pálavskej prírode, izby boli pekne čisté, usporiadané a dobre riešené. Kuchárky ako aj celý personál, nám splnili všetko čo nám na očiach videli.

Eliška: miesto je veľmi pekné, vhodné na bežecký kemp. Bolo tam všetko - kopce, lesy, vinohrady, roviny aj prekrásne výhľady. Príroda bola podmanivá a pôsobila energizujúco a zároveň relaxačne. Penzión, v ktorom sme boli ubytované bol veľmi príjemný, čistý, moderne zariadený a domáca strava mi veľmi chutila.

PHOTO-2019-03-24-12-28-55jpg

Zúčastníš sa sústredenia aj nabudúce ?

Zuzka: Áno, určite pôjdem znova.

Janka: Tak toto je aká otázka? JASNE ŽE ÁNO!
Pretože tento camp bol za účelom vyladiť si formu pred ČSOB Maratónom. A to sa aj podarilo.....keď sá vrátite z campu, zistíte že Bratislava nemá kopce a osobáčiky na preteku padajú jedna radosť.

Eliška: Určite áno.

Katka: Určite sa zúčastním aj nabudúce.

Na záver by ešte trebalo spomenúť, že sme plus, mínus počas sústredenia nabehali okolo 45 km počas 3 dní.

 Najbližšie sústredenie nás čaká 25-28/7, bude to rodinné sústredenie v dedinke GOTHAL, čo je kúsok od Donovalov. Tešiť sa môžete už teraz, ale na bližšie informácie si budete musieť ešte počkať. Teraz už môžeme prezradiť, že celé sústredenie vyvrcholí pretekom DONOVALY NIGHT RUN.

 

 

PHOTO-2019-03-23-09-41-35jpg