Dm ženský beh 2024: Deň plný radosti, inšpirácie a bežeckej energie!

Tento víkend sa uskutočnil dlho očakávaný dm ženský beh, ktorý nám opäť dokázal, aká úžasná je naša bežecká komunita SHEruns. Od ranného štartu až po popoludňajšie tomboly a rozhovory v ženskej zóne – každý moment bol plný nadšenia, podpory a nezabudnuteľných zážitkov.

Na štartovnej čiare sme mali SHErunsky, ktoré počas leta tvrdo makali, prekonávali svoje limity a pripravovali sa na tento veľký deň. Či už sa postavili na štart 4 km alebo 10 km trate, každá bežkyňa ukázala odhodlanie a vytrvalosť. A tie úsmevy a emócie v cieli boli jednoducho na nezaplatenie!

SHEruns_BLOG_hlavicky_clanky-2png

Veľkým obohatením tohto dňa bola aj naša Garmin X SHEruns ženská zóna, ktorá bola miestom inšpirácie a oddychu. Počas celého dňa sa ženy zastavovali, aby zdieľali svoje dôvody, prečo behajú, spravili si fotky s rekvizitami, ktoré sme vytvorili na základe najčastejších dôvodov zo súťaže #whysheruns. Boli to silné príbehy o odhodlaní, sile, zdraví a láske k behu, ktoré nás všetky spojili.

20240921_105550_DZ9_6780JPG

Počas leta sme spolu so značkou Garmin motivovali ženy k pohybu a zdravému životnému štýlu, zdieľali príbehy "obyčajne neobyčajných" žien a usporiadali 4 súťaže o Garmin produkty. Vyvrcholením tejto kampane bola práve táto ženská zóna, ktorá nám umožnila stretnúť sa, vzájomne sa inšpirovať a oslaviť beh a to, čo pre nás všetky znamená.

Sme nesmierne hrdé na všetky SHErunsky, ktoré sa postavili na štart a dokázali samy sebe, čoho sú schopné. Tento deň bol dokonalým zakončením našej letnej prípravy a my už teraz vieme, že spoločné chvíle na pretekoch, ako aj mimo nich, nás robia silnejšími.

Ďakujeme všetkým, ktorí prišli, behali a zdieľali tento úžasný deň s nami. Tešíme sa na ďalšie preteky, tréningy a dobrodružstvá, ktoré nás čakajú!

20240921_111550_DZ9_7205JPG