SHErunsky, poďme zdolať Bratislavskú korunu!

Určite ste zachytili sériu virtuálnych pretekov s názvom Bratislavská koruna, kde je úlohou účastníkov prebehnúť počas stanoveného časového obdobia 6 konkrétnych trás v Bratislave a okolí. Dobrou správou je, že organizátor predĺžil trvanie podujatia do konca apríla - čo nám dáva šancu zapojiť sa a klubovo si zasúťažiť :)

Bratislavská koruna je jedinečný virtuálny pretek, kde je úlohou bežcov obehnúť 6 presne vytýčených trás (ich zoznam nájdete tu). Je len na nás, kedy ich odbeháme, s kým ich odbeháme a v akom poradí ich odbeháme. Do výsledkov sa ráta súčet časov na všetkých trasách. Bežeckou kráľovnou a kráľom Bratislavy sa stáva ten, ktorého súčet časov je najnižší.

Spolu s Jane  a Miškou sme sa podieľali na zostavovaní trás, ako aj na ich mapovaní a veľmi sa nám celý tento projekt zapáčil. Aj preto by sme toto naše zanietenie chceli preniesť na vás - naše milé SHErunsky a motivovať vás, aby ste sa zapojili, lebo tie trasy sú naozaj krásne. A tak sme pre vás vymysleli súťaž a dohodli s partnermi ceny a môžme ísť na to :)

Odmeníme 3 z vás

Tak ako to už v súťažiach býva, odmena patrí najrýchlejším. Ale nechceme, aby to zostalo len pri tom. A tak sme sa dohodli, že okrem najrýchlejšej SHErunsky celkovo (je potrebné pri registrácii uviesť klub SHEruns) vyžrebujeme jednu SHErunsku z oficiálnych členiek a jednu so všetkých ostatných, ktoré sa virtuálnych pretekov zúčastnia.

Ceny sme sa snažili vymyslieť motivačne a pre všetky 3 víťazky rovnako:
  • funkčné tričko Bratislavská koruna
  • 20 eur poukaz na nákup zdravia na www.josberry.com
  • kozmetika značky Ave Natura
  • SHEruns ponožky - novinka od Elevenu


Spoločné prebehnutia

Keďže sme optimistky a veríme, že sa epidemiologická situácia zlepší, radi by sme zorganizovali počas 6tich víkendov v marci a apríli spoločné prebehnutie jednotlivých trás - v prípade, že by ste mali záujem :) Pekne vás odnavigujeme aby ste sa vyhli riziku, že sa stratíte. Bežať budeme v skupinkách podľa výkonu a na účasť si stanovíme bezpečnostné pravidlá podľa situácie. 

Čo vy na to, ideme do toho? :) Všetky infošky o podujatí, registráciu, obsah štartovného balíčka ako aj podrobný popis trás aj s GPX súbormi nájdete na www.bratislavskakoruna.sk.

Tešíme sa!


9png