Výsledky SHEruns zimnej ligy

Ešte predtým, ako vám predstavíme aktivitky plánované na ďalšie obdobie, rady by sme si ešte zaspomínali na našu zimnú prípravu. Moc sa tešíme, že našich 22 týždňov tréningov prinieslo svoje ovocie v podobe prekonaných limitov - či už vzdialenostných alebo rýchlostných, ako aj v podobe  dobrého pocitu v cieli 14. ročníka ČSOB Bratislava Marathonu. Pre mnohé z vás bola radosť znásobená aj vďaka osobným rekordom, ktoré sa vám na podujatí podarilo dosiahnuť.

full-0407_080319_DSC_7171jpg

Veríme, že vám naše tréningy na ceste za vašimi bežeckými snami pomohli. Všetky ste odviedli skvelú prácu, moc sa tešíme z vašej pravidelnej účasti na našich tréningoch, ako aj z hojného počtu dievčat, ktoré sa k nám túto zimu pridali a zotrvali s nami.

Do našej zimnej prípravy sme historicky prvý krát zahrnuli aj účasť na pretekoch Zimnej Ligy, aby sme tak mohli sledovať vaše zlepšovanie sa. Sme veľmi prekvapené, aký veľký progres ste zaznamenali. Ak ste zvedavé na vaše výsledky, pozrite si tabuľky, v ktorých sme porovnali váš priemerný čas na km počas prvého preteku s vyšim najrýchlejším priemerným časom.
Zimna Liga vysledky 5KMjpg
Zimna Liga vysledky 10KMjpg

Prvé tri miesta samozrejme neostali bez odmeny. Za ceny vďačíme našim partnerom - dm drogerie markt a ROYAL BAY.

Na záver už len chceme poďakovať všetkým vám za to že ste a môžme spoločne tvoriť tak úžasnú komunitu. Tešíme sa na ďalšie tréningové obdobie!