SHEruns Zimná príprava 2024/2025: priprav sa s nami na jarné výzvy!

Zima sa blíži a my sa už nemôžeme dočkať, kedy s tebou začneme tréningy na ďalšiu sezónu! Či už s behom začínaš, alebo chceš vylepšiť svoju výdrž a rýchlosť, máme pre teba pripravené tréningové skupiny, ktoré ťa posunú na vyššiu úroveň. 

Naše tréningy sú navrhnuté tak, aby si mohla systematicky pracovať na svojich cieľoch a byť pripravená na jarné preteky, vrátane Bratislavského maratónu. Pridaj sa k nám a zaži tú správnu bežeckú komunitu, ktorá ťa podporí a motivuje na každom kroku! Formulár na prihlásenie nájdeš tu: https://paysy.app/reg/sportovy-klub-sheruns/zimna-priprava

Aké balíčky máš na výber?

Vyber si podľa toho, koľkokrát týždenne chceš trénovať a aké ďalšie výhody ti vyhovujú:

SHEruns BASIC

  • Mesačné členstvo: 20 EUR / mesiac
  • Sezónne členstvo: 89 EUR / sezóna (jednorazová platba)
  • Tréningy: 1x týždenne – Štvrtky o 19:00 (Eurovea)
  • Vhodné pre mierne pokročilé až rýchle bežkyne
  • formulár na príhlásenie nájdeš tu: https://paysy.app/reg/sportovy-klub-sheruns/zimna-priprava

SHEruns BASIC Dráha

  • Mesačné členstvo: 25 EUR / mesiac
  • Sezónne členstvo: 109 EUR / sezóna (jednorazová platba)
  • Tréningy: 1x týždenne – Pondelky o 18:00 (dráha FTVŠ)
  • Vhodné pre všetky výkonnostné skupiny, vrátane začiatočníčiek
  • formulár na príhlásenie nájdeš tu: https://paysy.app/reg/sportovy-klub-sheruns/zimna-priprava

Poznámka: Tento rok budú tréningy pre začiatočníčky prebiehať na exteriérovej atletickej dráhe FTVŠ v pondelky o 18:00. Ide o ideálnu príležitosť, ako si osvojiť základy behu v priateľskom a kontrolovanom prostredí.

SHEruns MEDIUM

SHEruns FULL

  • Mesačné členstvo: 89 EUR / mesiac
  • Sezónne členstvo: 399 EUR / sezóna (jednorazová platba)
  • Obsahuje: Individuálny tréningový plán, konzultácie s trénerom, spoločné tréningy 2x týždenne.
  • formulár na príhlásenie nájdeš tu: https://paysy.app/reg/sportovy-klub-sheruns/zimna-priprava

Ako si vybrať svoju tréningovú skupinu?

Vybrať správnu skupinu je dôležité pre tvoj progres a radosť z behu. Naša zimná príprava ponúka tréningy pre všetky výkonnostné úrovne – od úplných začiatočníčiek až po rýchle bežkyne, ktoré sa neboja výziev. Pozri sa, ktorá skupina je pre teba tá pravá!

1. ZAČIATOČNÍČKY (balík BASIC dráha - Pondelok 18:00)
Si úplná začiatočníčka alebo si s behom dlhší čas nebehala? Chceš sa naučiť základy, vybudovať vytrvalosť a odbehnúť prvé súvislé kilometre? Táto skupina je pre teba! Trénerka ti poradí so všetkým, od techniky behu až po správne dýchanie.

2. MIERNE POKROČILÉ
Bežíš pre radosť a tvoje tempo je 6:00 - 6:30 min/km, pričom zvládneš odbehnúť aspoň 2 km? V tejto skupine nájdeš komunitu, s ktorou bude radosť behať a s nami spoznáš rôzne typy tréningov, ktoré ti ukážu, že beh môže byť pestrý.

3. POKROČILÉ 1
Beh už je pevnou súčasťou tvojho života a zvládneš 5 km v tempe 5:30 - 6:00 min/km. Ak hľadáš spôsob, ako posunúť svoje hranice, táto skupina ti pomôže dosiahnuť tvoje bežecké sny a prekonať komfortnú zónu.

4. POKROČILÉ 2
Si pravidelná bežkyňa a zvládneš 5 km v tempe 5:00 - 5:30 min/km? Hľadáš skupinu, ktorá ťa podporí a motivuje prekonať vlastné limity? S nami objavíš nové možnosti, ktoré v tebe driemu.

5. RÝCHLE
Behávaš pravidelne, prekonávaš svoje rekordy a chceš ďalej zlepšovať svoje výkony? Ak tvoje tempo je rýchlejšie ako 5:00 min/km a zvládneš 5 km pod 25 minút, táto skupina je pre teba. S nami prekonáš svoje limity, užiješ si rýchle tréningy a spoznáš nové bežkyne, s ktorými sa navzájom potiahnete.


Pridaj sa do SHEruns a buď súčasťou komunity, ktorá ťa posunie!

Nezáleží na tom, či si začiatočníčka, alebo pokročilá bežkyňa – u nás nájdeš tú pravú skupinu a podporu na každom kroku tvojej bežeckej cesty. Naše tréningy sú vedené skúsenými trénermi, ktorí ti pomôžu dosiahnuť tvoje ciele a pripravia ťa na jarné preteky.

Neváhaj a prihlás sa už dnes na zimnú sezónu, ktorá štartuje 7. novembra.
Registrovať sa môžeš na tomto linku: https://paysy.app/reg/sportovy-klub-sheruns/zimna-priprava

Tešíme sa na teba!