Trénuj s nami počas leta!

A je to tu! Spúšťame registráciu na obľúbenú letnú prípravu so SHEruns! V tomto článku nájdeš všetky potrebné info, ak aj link na registráciu. Štartujeme v pondelok, 13. mája!

Bežecké leto so SHEruns je obľúbené tréningové obdobie pre viaceré ženy a dievčatá z Bratislavy a okolia - a tak ako po minulé roky, tak aj teraz sme si pre vás pripravili bežeckú prípravu plnú super tréningov, súťaží, dobrej atmosféry a radosti z pohybu.

Systém tréningov počas letnej prípravy ostáva rovnaký, ako sme trénovali počas zimy. Na výber máš 3 tréningové balíčky (úplne podrobné rozpísaný obsah balíčkov nájdeš TU):

1) SHEruns BASIC za 20 EUR mesačne 
= tréning 1x do týždna vo štvrtok o 19:00
2) SHEruns MEDIUM za 39 EUR mesačne
= tréningy 2x do týždňa - v pondelok o 18:00 a vo štvrtok o 19:00
3) SHEruns FULL za 89 EUR mesačne
balíček medium + individuálny tréningový plán

Trénujeme v 5tich tréningových skupinkách - od začiatočníčok, ktoré nikdy nebehali, až po rýchle bežkyne. Svoje miesto si u nás nájde naozaj každá z vás. Znie to lákavo? Tak sa k nám pridaj! 

LINK NA REGISTRÁCIU NÁJDEŠ TU

Ako si vybrať správnu tréningovú skupinu?

1. ZAČIATOČNÍČKY

S behom úplne začínaš (alebo si veľa rokov nebehala), potrebuješ si vybudovať základnú vytrvalosť, striedaš beh s chôdzou, neodbehneš ešte viac km vkuse. Hľadáš skupinu, ktorá ťa nakopne a trénerku, ktorá ti poradí so základmi. Naučíme ťa správne behať, správne dýchať, odbehneme s tebou tvoje prvé súvislé kilometre.

2. MIERNE POKROČILÉ
S behom máš skúsenosti, rada si chodíš zabehať pre radosť, tvoje tempo je okolo 6:30 minút na kilometer a zvládneš v tomto tempe odbehnúť 5km. Hľadáš komunitu, s ktorou bude radosť behať a máš chuť sa posunúť ďalej. S nami zažiješ rôzne typy tréningu, ukážeme ti, že beh môže byť pestrý.

3. POKROČILÉ 1
V behu už nie si žiadna začiatočníčka, beh je tvoja súčasť života. Behávaš v tempe medzi 5:30 a 6:00min na kilometer a v tomto tempe zvládneš odbehnúť 5km. Hľadáš skupinu, ktorá ťa namotivuje prekonať tvoju komfortnú zónu a naplniť tvoje bežecké sny. S nami posunieš svoje hranice a objavíš v sebe, čo si určite nečakala.

4. POKROČILÉ 2
Beh je tvoja súčasť života na pravidelnej báze. 5km zvládneš zabehnúť v tempe medzi 5:00 až 5:30min na kilometer. Hľadáš skupinu, ktorá ťa namotivuje prekonať tvoju komfortnú zónu a naplniť tvoje bežecké sny. S nami posunieš svoje hranice a objavíš v sebe, čo si určite nečakala.

4. RÝCHLE
Beh je neoddeliteľnou súčasťou tvojho života, behávaš pravidelne a chceš sa zlepšovať. Stanovuješ si ciele, rada prekonávaš svoje osobné rekordy. Tvoje tempo je rýchlejšie ako 5:00 (5km vieš zabehnúť pod 25 minút). Hľadáš skupinu, s ktorou prekonáš svoje vlastné limity, užiješ si rýchle tréningy, spoznáš nové bežkyne, s ktorými sa vzájomne potiahnete.


LINK NA REGISTRÁCIU NÁJDEŠ TU