BEHAJ S NAMI: Vrchárska časovka

Zajtrajší tréning bude tak trochu špeciálny. Okrem toho, že všetky skupinky máme úplne rovnaký program, tak si k tomu aj zasúťažíme. Čaká nás totiž prvý tréning zo série SPOZNAJ SVOJ LIMIT - beh do kopca. A nebude to len tak - vyhrať budete môcť balíček produktov od AVITY.

Ako sme vám avizovali prvý špeciálny tréning bude zameraný na beh do kopca a nesie názov VRCHÁRSKA ČASOVKA. Beh do kopca prospieva najmä bežeckej rýchlosti a jeho zaradenie do tréningového procesu má veľký význam. To bol dôvod, prečo sme sa ho rozhodli zaradiť aj do našich súťažných tréningov.

V našom Starom meste je jedno špeciálne miesto, ktoré dokáže preveriť kondičku nejedného bežca. Je ním Strmá cesta - schody vedúce od Zuckermadlu hore na hradný kopec. A práve na tomto mieste budeme už druhý rok preverovať naše limity.

CENY PRE VÍŤAZKY

Vybehnúť Strmú cestu nie je len tak. To si uvedomujeme. A aj preto sme pre vás pripravili spolu so značkou AVITA (www.avita.sk ) - výživové doplnky motiváciu v podobe balíčkov výživových doplnkov, ktorými odmeníme prvé 3 najrýchlejšie dievčatá z KAŽDEJ TRÉNINGOVEJ SKUPINY. 

Okrem ocenenia pre tie najrýchlejšie máme pre vás pripravené aj prekvapko od internetového obchodu s bežeckým oddelením TOP4RUNNING (www.top4running.sk ). Takže prísť sa určite oplatÍ :)


PROGRAM TRÉNINGU:

18:30 - 18:50: Stretnutie V Sport Kids Academy Eurovea
18:50: Zber kartičiek
19:00 - 19:15: Rozklus v skupinách s trénermi, presun na miesto činu a rozcvička
19:15 - 20:00: Hlavná časť tréningu - Smrtonostná 15-minútovka
20:00 - 20:15: Presun do Eurove a vyhodnotenie súťaže


post_01_20_6_avitajpg