Letný BEŽECKÝ CAMP na Donovaloch pre všetkých

Príď zažiť predĺžený víkend s Bratislava Marathon team a SHEruns a zúčastni sa letného bežeckého campu na Donovaloch. Pod taktovkou Romany Komarňanskej a Matúša Kovalčíka sa bude veľa behať, trénovať, regenerovať a dokonca aj pretekať.  

Spolu s Bratislava Marathon Team sme pre všetkých bežcov a bežkyne pripravili letný bežecký camp na Donovaloch, súčasťou ktorého bude aj účasť na pretekoch Donovaly Night run, ktoré sú známe svojou jedinečnou atmosférou. Camp nie je tentokrát výlučne len pre ženské bežkyne, ale aj pre bežcov a dokonca aj deti. O tie sa postará Sport Kids Academy. A ak chcete so sebou zobrať doprovod a stráviť tak rodinný víkend, je možnosť dokúpiť ubytovanie a stravu aj pre neho.

O čom bude letný bežecký camp na Donovaloch?

Cieľom bežeckého campu je využiť letné obdobie prázdnin na zlepšenie vašej bežeckej trénovanosti prostredníctvom intezívneho 3-dňového sústredenia v kopcovitom prostredí, aby ste sa tak lepšie pripravili na prichádzajúcu jesennú bežeckú sezónu. Termínovo aj miestom je bežecký camp prispôsobený podujatiu Donovaly Night run, aby ste si mali šancu porovnať si sily, zasúťažiť si a hecnúť sa :)

Odbornú záštitu nad programom sústredenia zobrala známa trénerka a bežkyňa Romana Komarňanská (viac sa o nej dočítaš TU) spolu s trénerom Matúšom Kovalčíkom. Kto toto trénerské duo pozná vie, že môže očakávať profesionálny prístup, vysokú odbornosť a aj dobrú náladu :)

Účastníkov campu rozdelíme do skupín  podľa úrovne bežeckých skúseností, aby ste sa navzájom v tréningoch potiahli a zároveň nebrzdili. Špeciálna bežecká starostlivosť sa dostane aj začiatočníkom, ktorým prispôsobíme aj náročnosť tréningov z pohľadu vzdialenosti a trate.

Okrem trénovania pod taktovkou Romči a Matúša máme pre vás pripravené aj diskusie na tému zdravá výživa, správna bežecká technika, regenerácia, či príprava na preteky. Ubytovanie v útulnom domácom hoteli Encián nám umožní aj každovečernú regeneráciu vo svojom welness.

Nech sa páči, tu sú všetky informácie:
Termín a trvanie: 3 dni - príchod štvrtok 25. júl poobede a odchod nedeľa 28. júl poobede.
Cena za sústredenie: 259 EUR, oficiálne členky SHEruns majú zľavnenú cenu 239 EUR (ak sa chceš stať oficiálnou členkou, klikni sem)
Čo je v cene: ubytovanie, plná penzia, 7 tréningov pod vedením 2 trénerov
Ubytovanie: HOTEL ENCIÁN, DONOVALY
Kapacita:
  maximálna kapacita 40 ÚČASTNÍKOB
REGISTRÁCIA: je potrebné sa zaregistrovať cez náš e-shop 

Tak čo, ideš do toho s nami? Ak áno, navštív náš eshop a zaregistruj sa.

IMG_5158JPG