Letná príprava je za nami, zimná pred nami :)

Milé naše SHErunsky, v prvom rade vám chceme všetkým poďakovať za parádne leto, ktoré sme spolu zažili. Tento bežecký rok je plný zmien, neistoty, zrušených pretekov, príkazov, zákazov a regulácii. O to viac sa tešíme, že aspoň niečo, čo stabilne každý štvrtok fungovalo, boli naše bežecké tréningy. A nebude tomu inak ani počas dlhých zimných večerov :) 

Letná príprava za nami

Ani sa to nezdá, ale od nášho prvého tréningu, ktorý bol 2.6 ubehli 4 celé mesiace. Počas letnej prípravy sme spolu odbehali stovky kilometrov, veľa z vás sa obrovsky zlepšilo, zabehali sme si viacero virtuálnych pretekov. Naše pôsobisko sme z Eurovei presunuli do INPARKu v Inchebe, vďaka čomu sme mali možnosť užiť si viac Sad Janka Kráľa a milovanú hrádzičku. Okrem tejto zmeny leto prinieslo aj ďalšiu zmenu - naši tréneri Ondro a aj Tomáš nebudú môcť pokračovať v treńingoch kvoli pracovným povinnostiam. Aj touto cestou im chceme veľmi poďakovať za 3 sezóny tréningov. Budete nám chýbať!

Zimná príprava pred nami

Pred nami je zimná sezóna, počas ktorej sa štandartne presúvame viac na mestskú stranu, kde je osvetlenie. Tento rok pred zahájením zimnej prípravy stojí na nás - organizačnom teame, aby sme zohnali nové miesto, kde sa budeme stretávať a bude spĺňať nároky na tréning v zime. Okrem toho    oslovujeme na spoluprácu nových trénerov, ktorí nám koncepčne postavia tréningy a budú sa o nás starať po trénerskej stránke. O všetkom vás budeme priebežne informovať. Náš plán je začať zimnú prípravu 22/10 - o 3 týždne od dnes.

Medziobdobie


Počas medziobdobia, ktoré nás teraz 3 týždne čaká, stále platí, že spoločne beháme každý štvrtok o 19:00. Naše behy však nebudú organizované, ale iba voľne prebehnutie sa v skupinke. Miesto stretnutia ponecháme pod Novým Mostom v Petržalke. Kto chcete, určite príďte :)

Na záver len chceme dodať, že veľmi ďakujeme za atmosféru, ktorú môžeme spoločne každý štvrtok zažívať. Teraz na zimu nás čaka reštart, urobíme všetko preto, aby SHEruns bolo ešte lepšie ako doteraz!

Váš SHEruns TEAM