SPOZNAJ SVOJ LIMIT - špeci tréningy aj tento rok

Pamätáte si na našu špeciálnu sériu tréningov SPOZNAJ SVOJ LIMIT? Tak máme dobrú správu - zopakujeme si to aj tento rok. Do svojich diárikov si poznačte termíny: 20/6, 18/7 a 22.8. A pre tie, čo neviete o čo ide, je venovaný tento blog :)

O čo ide?

SPOZNAJ SVOJ LIMIT je séria troch špeciálnych adrenalínových SHEruns tréningov, ktoré sme pre vás vymysleli počas letných mesiacov, aby sme pridali do nášho trénovania trochu viac šťavy, súťaženia a zmerania si svojich vlastných síl. 

Sériu adrenalínových tréningov sme pripravili tak, aby ste si popri štandardných tréningoch s trénermi otestovali aj svojho súťaživého ducha a skúsili výjsť zo svojej komfortnej zóny. Počas troch štvrtkových tréningov sme si pripravili pre vás vždy jednu disciplínu, ktorá preverí vaše vôľové vlastnosti a fyzické limity. Každú disciplínu absolvujeme vždy v skupinkách presne tak, ako zvykneme trénovať, a to hneď potom, ako si dáme spoločný rozklus a rozcvičenie. Štartujeme tak ako vždy, o 19:00 zo Sport Kids Academy EUROVEA a vítané sú všetky dámy a dievčatá odkiaľovek :)

post_01_avitajpg

Čo sme si pre vás pripravili?

1. ŠTVRTOK 20.JÚNA: VRCHÁRSKA ČASOVKA

Beh do kopca prospieva najmä bežeckej rýchlosti, a preto sme sa rozhodli prvý adrenalínový tréning postaviť práve na tejto disciplíne. Z EUROVEA sa prebehneme po nábreží k Zuckermadlu - k legendárnym schodom, ktoré vedú na Bratislavský hrad. Vašou úlohou bude tieto schody vybehnúť čo najrýchlejšie ako sa bude dať. Cenami od partnerov odmeníme vždy 3 najrýchlejšie, a to z každej tréningovej skupiny. Štartovať budeme postupne po dvojiciach, aby ste si navzájom nezavadzali.

2.  ŠTVRTOK 18.JÚLA: SMRTONOSTNÁ 15-MINÚTOVKA

Pamätáte si na 12-minútovku, ktorú sme povinne behávali na školách? Povedzme si úprimne - kto z nás ju mal rád? :) V rámci nášho druhého adrenalínového tréningu sme sa rozhodli oživiť naše spomienky a naviac ich ešte trošku okoreniť. Z 12-minútovky sme urobili 15-minútovku, a z rovinatého terénu sme sa rozhodli urobiť výbeh a zbeh z mosta. Vašou úlohou bude počas 15 minút nabehať čo najviac stanovených okruhov, ktorých súčasťou bude výbeh a zbeh zo Starého mosta. Okruh bude mať 200m. Vyhrávajú prvé tri dievčatá, ktoré odbehnú najviac okruhov v každej tréningovej skupine.


3. ŠTVRTOK 22.AUGUSTA: RÝCHLOSTNÁ CORRIDA

Bežecká corrida je z nášho pohľadu zábavná disciplína, v ktorej sa beží na kolá určenej dĺžky, pričom v každom odbehnutom kole sú posledné 2 bežkyne stiahnuté z trate a vyradené zo súťaže. Naša rýchlostná corrida sa uskutoční na vyznačenom okruhu v Sade Janka Kráľa, pričom maximálny počet kôl, ktorý budeme behať je 10. Ak nám v poslednom kole zostane viacej dievčat, poradie víťaziek určíme podľa poradia dobehnutia 10-teho kola. Aby to bolo spravodlivé, bežať bude každá tréningová skupina zvlášť. Opäť vyhrávajú z každej skupinky 3 dievčatá – tie, ktoré najdlhšie vydržia v našej rýchlostnej corride.

ODMENA PRE VÍŤAZKY

Mysleli sme aj na vašu motiváciu, ok ktorú sa tento rok postará okrem iných najmä značka AVITA - výživové doplnky.  Oceňovať budeme vždy prvé 3 miesta z každej našej tréningovej skupiny - takže šancu máte určite všetky :)

ORGANIZÁCIA A DOHĽAD NAD SÚŤAŽAMI

Aby všetky naše adrenalínové tréningy prebehli spravodlivo a férovo, s organizáciou nám pomôže skúsený Bratislava Marathon team. Oni sa postarajú o meranie času, počítanie kôl a zabezpečenie trás, aby sa vám mohlo bežať a súťažiť pohodlne.

ZAVOLAJTE SI AJ SVOJICH POVZBUDZOVAČOV

Každej z nás sa lepšie súťaží, ak má podporu svojho obecenstva. Síce SHEruns štvrtky sú vyslovene len pre behajúce dámy, počas týchto 3 tréningov pozývame aj vaše polovičky, či nebehajúcich členov rodiny. V rámci tréningu sa môžu s nami rozklusať a rozcvičiť, avšak následne súťaženie prenechajú len dievčatám. Ich úlohou bude povzbudzovať.

PS: Konkrétne propozície ku každému tréningu zverejníme vždy krátko pred stanoveným termínom.