Štartujeme zimnú prípravu

Tak ako každý rok, ani tento rok tomu nebude počas zimy inak - každý štvrtok sa budeme stretávať na spoločných SHEruns tréningoch, počas ktorých sa pripravíme na disciplíny jarného ČSOB Bratislava Marathonu. Štartujeme už tento štvrtok, 11/11/2021.

Ak aj ty bojuješ s bežeckou motiváciou v zime, nechce sa ti behať samej a hľadáš spoločnosť na zimné večerné behy, naša SHEruns zimná bežecká príprava je pre teba. Trénujeme v 4och skupinách, sme rozdelené podľa výkonnostnej úrovne a každá skupina má svoju trénerku. Zázemie na naše tréningy máme v DECATHLON Eurovea, kde si môžeš nechať veci a po tréningu sa prezliecť.

Tréningy sú zadarmo, jediné čo je potrebné, je s registrovať cez náš e-shop a vybrať si tréningovú skupinu:

1) ZAČIATOČNÍČKY, ktorým sa bude venovať trénerka Lucka Urbaczková
2) PRVÝCH 10KM, ktorým sa bude venovať trénerka Ivka Besedičová
3) PRVÝ POLMARATÓN, ktorý sa bude venovať Janka Kutlíková
4) RÝCHLA SKUPINA, ktorú po novom bude mať na starosti Peťa Pukalovičová

SÚŤAŽ O TRÉNINGOVÝ PLÁN PRE PRIHLÁSENÉ

Aby sme vás motivovali sa prihlásiť, máme pre vás pripravenú súťaž o bežecký tréningový plán. Ten získajú 2 bežkyne z každej skupinky - tzn. že žrebovať budeme z každej skupiny 2 výherkyne. Tréningový plán pre vás zostaví známa bežkyňa a uznávaná trénerka Romana Komarňanská, ktorá sa od októbra stala aj členkou nášo klubu a bude nás reprezentovať na dôležitých pretekoch a bežeckých podujatiach.

Všetky aktuálne informácie nájdeš na našich social media - Facebooku a Instagrame @sherunsslovakia. 


Sheruns-10png