12. mája štartujeme LETNÚ PRÍPRAVU

My ženy sme silné stvorenia a keď si niečo zaumienime, tak to aj dosiahneme. A čo tak si zaumieniť natrénovať počas leta na 10- te výročie nášho obľúbeného dm ženského behu? Je jedno, aký máš cieľ  - či si začiatočníčka a túžiš zvládnuť svoje prvé preteky, alebo skúsená bežkyňa, ktorá sa chce zrýchliť. Recept na úspech zaobalený do super atmošky, milého prístupu našich tréneriek a parádnej komunity nájdeš jedine u nás.

Ak sa ti to celé pozdáva, tak si v kalendári zakrúžkuj každý štvrtok 19:00 - štartujeme už 12. mája 2022! Miestom stretnutia je námestie Eurovea - pred predajňou Decathlon.

Počas leta máme pripravený super štvrtkový program, kde budeme (samozrejme) behať, učiť sa bežeckú techniku, cvičiť a tiež súťažiť o atraktívne ceny. Tréningový program pre vás zostavujú a tréningy vedú skúsené trénerky a bežkyne - Ivka, Lucka, Jane, Peťa a do nášho teamu sa pridáva aj Julka - ktorá je známa svojimi super silovými cvičeniami a parádnym strečingom.

Najlepšou správou je, že vďaka podpore Bratislavského samosprávneho kraja tréningy môžu prebiehať ZADARMO - takže naozaj neexistuje žiadna výhovorka, prečo sa nepridať.

Ak ešte stále čítaš tieto riadky, znamená to, že sme ťa naozaj zaujali :) Ak sa k nám chceš pridať, stačí sa zaregistrovať TU a potom už len prísť na tréning.


tešíme sa na každú z vas!
Ivka, Lucka, Julka, Jane a Peťa

SHEruns letna priprava Instagram Postpng